Çekçe Rehberlik Hizmeti

Çekçe Rehberlik Hizmeti

Çekçe rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Çekçe dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Çekçe diline kültürel anlamda hakim olan Çekçe rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Çekçe rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Çekçe diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Çekçe Turist rehberi adayları üniversitelerin Çekçe turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Çekçe kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Çekçe rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Çekçe rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Çekçe rehber ile gezilmesi önerilir.

Çekçe Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Çekçe rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Çekçe rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Çekçe tercüme bürosu olarak alanında uzman Çekçe rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Çekçe rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Çekçe Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Çekçe Rehber, Çekçe Rehber Refakati, Çekçe Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Çekçe Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840