Ermenice Noter Onaylı Çeviri

Ermenice Noter Onaylı Çeviri

Ermenice dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. Ermenice yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, Ermenice noter onaylı çeviri denir.

Ermenice Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

Ermenice Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

Ermenice Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Ermenice belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan Ermenice çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın Ermenice tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği Ermenice sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra Ermenice diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

Ermenice olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek Ermenice evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

Ermenice evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz Ermenice ihale dokümanları, Ermenice şartnameler, Ermenice diploma, Ermenice transkript, Ermenice kimlik, Ermenice boşanma kararı, Ermenice pasaport, Ermenice aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için Ermenice dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

Ermenice resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

Ermenice çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de Ermenice onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

Ermenice Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

Ermenice Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, Ermenice Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Ermenice Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Ermenice Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Ermenice Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

Ermenice Noter onayını nerede yaptırabilirim?

Ermenice bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, Ermenice yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Ermenice Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, Ermenice Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

Ermenice evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli Ermenice çevirmenler tarafından yapılır. Ermenice dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, Ermenice yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. Ermenice çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman Ermenice diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

Ermenice Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

Ermenice Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve Ermenice belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir Ermenice belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık Ermenice belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir Ermenice sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda Ermenice çeviri büromuz da takip edebilir.

Ermenice Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

Ermenice Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, Ermenice Pasaport Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Ermenice Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

Ermenice Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde Ermenice Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, Ermenice Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere Ermenice dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli Ermenice tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür Ermenice noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

Ermenice noter tasdikli belge, Ermenice noter onaylı çeviri, noterden tasdikli Ermenice belgeler, Ermenice noter onayı, Ermenice noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840