Ermenice Pasaport Tercümesi

Ermenice Pasaport Tercümesi

Ermenice dilinde olan pasaportlarınız deneyimli Ermenice çevirmenlerimiz tarafından Türkçe diline veya Ermenice dilinden Türkçe diline tercümesi yapılır ve talep etmeniz durumunda Ermenice – Türkçe pasaport tercümesinin yeminli noter tasdik işlemleri büromuzca yaptırılır.

Ermenice pasaport tercümesi, noter yeminli Ermenice çevirmen tarafından yapılmalı ve yeminli çevirmenin bağlı olduğu tercüme bürosu tarafından onaylanmalıdır. Bu şekilde hazırlanan ve onaylanan Ermenice pasaport tercüme belgesi, resmi kurum ve kuruluşlarda geçerli olur.

Pasaportlarınızın gideceğiniz ülkede Ermenice diline çevirisi istenebilir. İşte bu durumda, pasaportun veya ilgili belgelerin Ermenice tercüme edilmesi işidir. Yurtdışında yaşayan yabancı ülke vatandaşı ile yapılan evlilik için Ermenice pasaportların Türkçeye Tercümesi ve noter onayının yapılması lazımdır.

Ermenice olan pasaportlar ve diğer dosyaların tercümeleri; Ermenice yeminli çevirmenler tarafından yapılır ve Tercüme bürosu tarafından da onaylanır.

Ermenice Noter Onaylı Pasaport Tercümesi:Noter onayı gerektiren Ermenice dilinde pasaport tercümeleriniz anlaşmalı olduğumuz Noter tarafından onay yapılmaktadır.

Ermenice Pasaport Tercümesi Ücretleri:Ermenice pasaport tercümesi fiyatını öğrenmek için Tercüme büromuzla iletişime geçiniz. Ermenice dilinde pasaport tercüme fiyatları yapılacak olan ülkenin kullandığı dile göre değişiklik göstermektedir.

Ermenice dilindeki pasaportunuzu büromuza gelmeden e-posta veya kargo ile  kopyasını göndererek Ermenice tercüme talebinde de bulunabilirsiniz, Ermenice yeminli çevirmenlerimiz pasaportun tercümesini yaptıktan sonra, tercüme büromuzdaki görevli personellerimiz noter onay işlemlerini de takip ederek size hızlı ve problemsiz olarak Ermenice pasaport tercümesi işleminden sonra onay işlemlerinizi de kusursuz bir şekilde tamamlayıp adresinize gönderir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840