Ermenice Rehberlik Hizmeti

Ermenice Rehberlik Hizmeti

Ermenice rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Ermenice dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Ermenice diline kültürel anlamda hakim olan Ermenice rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Ermenice rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Ermenice diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Ermenice Turist rehberi adayları üniversitelerin Ermenice turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Ermenice kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Ermenice rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Ermenice rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Ermenice rehber ile gezilmesi önerilir.

Ermenice Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Ermenice rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Ermenice rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Ermenice tercüme bürosu olarak alanında uzman Ermenice rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Ermenice rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Ermenice Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Ermenice Rehber, Ermenice Rehber Refakati, Ermenice Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Ermenice Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840