Farsça Teknik Tercüme

Farsça Teknik Tercüme

Teknik Farsça uzman çevirmenler tarafından düzenlenen Farsça teknik ve bilimsel içerikli belgelerin Farsça teknik bilgiye sahip çevirmenler tarafından yapılmasına denir. Başka bir deyişle, özel teknik konuları kapsayan Farsça metinlerin veya bilimsel ve teknolojik bilgilerin pratik kullanımı ile ilgili belgelerin tercümesidir.

Tercüme bürosu olarak, teknik evraklarınızın Farsça dilinden Türkçe diline veya Türkçe dilinden Farsça diline teknik tercümesini gerçekleştiriyoruz. Farsça teknik metin tercümelerinde anlam tam olarak yansıtılmalıdır. Farsça teknik metinlerin tercümesi, bu alanda uzmanlaşmış profesyonel Farsça teknik tercüme yapan kadromuzla gerçekleştirmekteyiz. Bu sebeple Farsça teknik tercüman ve Farsça teknik tercümeyapan Çeviri bürosu seçimi oldukça önemli bir konudur.

En önemli konulardan biri, devam eden Farsça teknik tercüme projelerinizde aynı Farsça teknik çevirmen kadrosunun görev almasıdır. Farsça teknik anlamda terim birliği olması açısından, konu ile ilgili daha önceden çalışma araştırmaları yapmış olan bir Farsça teknik çevirmen ekibinin görev alması her zaman daha iyi sonuçlar vermektedir.

Farsça Teknik Çevirilerdeuzmanlık alanlarımız;

Farsça Pnömatik Çevirisi, Farsça Havacılık Elektroniği Çevirisi, Farsça Gemi mühendisliği Çevirisi, Farsça teknik Otomotiv Çevirisi,  Farsça Patent Çevirisi, Farsça Yapı ve inşaat teknolojisi Çevirisi, Farsça Makine mühendisliği Çevirisi, Farsça Hidrolik Çevirisi, Farsça Optik araçlar Çevirisi, Farsça Uzay teknolojileri Çevirisi, Farsça İnşaat mühendisliği Çevirisi, Farsça Medikal gereçler ve cihazlar Çevirisi, Farsça Dijital Görüntüleme Çevirisi, Farsça Mobil Telefon, cep telefonu Çevirisi, Farsça Telekomünikasyon Çevirisi, Farsça Televizyon teknolojisi Çevirisi, Farsça Nükleer Güç Çevirisi, Farsça Fen ve Fizik Çevirisi, Farsça Enerji teknolojileri Çevirisi, Farsça Elektrik ve elektronik mühendisliği Çevirisi, Farsça Sıvı Yakıt ve Gaz teknolojileri Çevirisi, Farsça Su Arıtma sistemleri Çevirisi ve buna benzer birçok Farsça teknik donanım çevirisi gerektiren Farsça çevirmen kadromuzla tüm teknik alanlarda hizmet veriyoruz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840