Filipince Pasaport Tercümesi

Filipince Pasaport Tercümesi

Filipince dilinde olan pasaportlarınız deneyimli Filipince çevirmenlerimiz tarafından Türkçe diline veya Filipince dilinden Türkçe diline tercümesi yapılır ve talep etmeniz durumunda Filipince – Türkçe pasaport tercümesinin yeminli noter tasdik işlemleri büromuzca yaptırılır.

Filipince pasaport tercümesi, noter yeminli Filipince çevirmen tarafından yapılmalı ve yeminli çevirmenin bağlı olduğu tercüme bürosu tarafından onaylanmalıdır. Bu şekilde hazırlanan ve onaylanan Filipince pasaport tercüme belgesi, resmi kurum ve kuruluşlarda geçerli olur.

Pasaportlarınızın gideceğiniz ülkede Filipince diline çevirisi istenebilir. İşte bu durumda, pasaportun veya ilgili belgelerin Filipince tercüme edilmesi işidir. Yurtdışında yaşayan yabancı ülke vatandaşı ile yapılan evlilik için Filipince pasaportların Türkçeye Tercümesi ve noter onayının yapılması lazımdır.

Filipince olan pasaportlar ve diğer dosyaların tercümeleri; Filipince yeminli çevirmenler tarafından yapılır ve Tercüme bürosu tarafından da onaylanır.

Filipince Noter Onaylı Pasaport Tercümesi:Noter onayı gerektiren Filipince dilinde pasaport tercümeleriniz anlaşmalı olduğumuz Noter tarafından onay yapılmaktadır.

Filipince Pasaport Tercümesi Ücretleri:Filipince pasaport tercümesi fiyatını öğrenmek için Tercüme büromuzla iletişime geçiniz. Filipince dilinde pasaport tercüme fiyatları yapılacak olan ülkenin kullandığı dile göre değişiklik göstermektedir.

Filipince dilindeki pasaportunuzu büromuza gelmeden e-posta veya kargo ile  kopyasını göndererek Filipince tercüme talebinde de bulunabilirsiniz, Filipince yeminli çevirmenlerimiz pasaportun tercümesini yaptıktan sonra, tercüme büromuzdaki görevli personellerimiz noter onay işlemlerini de takip ederek size hızlı ve problemsiz olarak Filipince pasaport tercümesi işleminden sonra onay işlemlerinizi de kusursuz bir şekilde tamamlayıp adresinize gönderir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840