Filipince Rehberlik Hizmeti

Filipince Rehberlik Hizmeti

Filipince rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Filipince dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Filipince diline kültürel anlamda hakim olan Filipince rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Filipince rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Filipince diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Filipince Turist rehberi adayları üniversitelerin Filipince turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Filipince kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Filipince rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Filipince rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Filipince rehber ile gezilmesi önerilir.

Filipince Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Filipince rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Filipince rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Filipince tercüme bürosu olarak alanında uzman Filipince rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Filipince rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Filipince Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Filipince Rehber, Filipince Rehber Refakati, Filipince Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Filipince Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840