Galce Vekaletname Çevirisi

Galce Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Galce diline çevirisi;

Galce diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Galce diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Galce diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Galce diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Galcesi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Galce tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Galce konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Galce vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Galce dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Galce vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Galce, Türkçe – Türkçe, Galce vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Galce çevirmen kadrosu ile Galce vekaletname çeviri ve Galce vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Galce Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Galce Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Galce Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Galce Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Galce Vekaletname

Boşanma Yetkili Galce Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Galce Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Galce Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Galce Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Galce İlişkin Vekaletname

Galce diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Galce vekaletname çeviri, Galce vekaletname çeviri, Galce vekaletname çevirisi, Galce vekaletname çevirisi, Galce Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Galce vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Galce Çevirisi;

Türkçe vekaletname Galce yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Galce çevirisi yapılan Vekaletnamenin Galce yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Galce yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840