İngilizce İkametgah Çevirisi

İkametgah Çevirisi İngilizce

İkametgah İlmühaberi oturduğumuz adresi tasdik eden ve muhtarlıklardan temin edilen resmi belgedir. İngilizce İkametgah tercümeleriveya diğer ismi ile oturum belgesi tercümeleri hususunda yüksek ivmeli ve üstün kalitedeki hizmetimizle yanınızdayız.

Oturma Belgesinin İngilizce Tercümesi;

Türkiye’ye çeşitli nedenlerden ötürü yerleşmek veya çalışmak için gelmiş her yabancı şahıs, bir ay zarfında yabancı uyruklu vatandaşlar için verilen ’’oturum izni’’ veya diğer adıyla ’’ikamet tezkeresi’’ alma mecburiyeti vardır.

Yurtdışında yabancı uyruklu şahısla evlilik yapmak için lüzumlu belgeler içinde olan Türkçe ikametgah ilmühaberinin İngilizce lisanına tercümesi veya Türkçe belgenin İngilizce lisanına çevirisi şarttır.

İkametgah Belgesi, Oturma İzin Belgesi Hangi Durumlarda İngilizce Lazım Olur;

Çalışma Amaçlı İkametgah İçin İngilizce Çevirisi

İş Görüşmesi Amaçlı İkametgah İçin İngilizce Tercümesi

Montaj, Bakım-Onarım Amaçlı İkametgah İçin İngilizce Tercüme

6 Ay İkamet Bakanlık Emri Çalışma Öncesi İkametgah İçin İngilizce Çevirisi

Turistik Amaçlı, Çıkış İkametgah İçin İngilizce Tercümeler

Tedavi Amaçlı İkametgah İçin İngilizce Tercümelerin Çevirisi

Sportif Faaliyet Amaçlı ikamet tezkeresi İkametgah İçin İngilizce Tercüme

Oturma izni almak İçin Gerekli Belgelerin "Başvuru için makamlarca istenilebilen belgelerin ve evrakların tümü noter tasdikli Türkçe, İngilizce çevirileri ile birlikte iletilecektir” tercümenizi İngilizce noter yeminli vaziyette hazırlıyoruz.

Genelde oturma belgesi ve ikametgah İngilizce tercümeleri yurtdışı vize işlemleri için gereklidir. Birtakım ülkelerde İngilizce yeminli noter tasdikli evrak istendiği gibi bazıları ise yalnızca İngilizce çevirisini kâfi görmektedir.

İngilizce İkametgah Çevirisi İçin Aramalar;

İngilizce İkametgah Tercümesi, İngilizce İkametgah Çevirisi, İkametgah Belgesinin İngilizce Çevirisi, İkametgah İngilizce tercümeler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840