İngilizce Reklam Tercümesi

İngilizce Reklam Tercümesi

İngilizce reklamın hayatımızda ne kadar çok önemli bir husus olduğu herkes tarafından bilinmekte. Onun için sizin yapacağınuz her bir İngilizce reklam tercümesi, şirketiniz adına ne kadar önem taşıdığını unutmayın. Ama özellikle İngilizce reklam tercümelerinde dikkat etmeniz gereken husus sizin ve firmanızın değerini arttıracağı veya azaltacağı bir gerçektir. Çünkü İngilizce çevirisi yapılmış olan reklamın sizin vermek istediğiniz reklam mesajını karşı tarafa hatasız aktarmıyorsa, bu İngilizce tercümesi yapılmış reklamın kalitesini azaltacaktır.

İngilizce reklam metni, İngilizce reklam broşürü, İngilizce sunum çalışmaları, İngilizce reklam kataloğu, İngilizce reklam filmi deşifresi, İngilizce reklam CD’si, İngilizce DVD’si alt yazıları, İngilizce gazetelerdeki reklam, İngilizce ilanlar ve benzeri konularda verdiğimiz İngilizce reklam tercüme hizmetimizdir.

İhtiyaç halinde İngilizce reklam, İngilizce grafik çalışmaları alanında hizmet sağlamaktayız. İngilizce kitap, katalog ve broşürlerin sayfa yapısını değişmeyecek şekilde İngilizce tercümeleri, Türkçe dilinden İngilizce diline veya İngilizce dilinden Türkçeye tercüme yapılmasını istediğiniz, İngilizce resimli, İngilizce şekilli, İngilizce kitap katalog ve broşürleriniz, orijinal sayfadan tarayarak veya bize ulaştıracağınız orijinal dosya kayıtlarından, bire bir İngilizce tercümesi yapılarak Word, .pdf formatında kaydedilerek sizlere sunulur.

İngilizce diline tercüme edilmiş veya İngilizce dilinden Türkçeye Kitap katalog veya broşürleriniz, hedeflenen İngilizce dile çevrilmesinin akabinde matbaadan basılı olarak istiyorsanız,  grafik işlemleri konusunda ayrıca hizmet sağlamaktayız.

İngilizce reklam tercümesi birçok diğer çeviri metinlerinin aksine özellikle İngilizce reklam tercüme konusunda uzman İngilizce çevirmenler tarafından yapılmalıdır. İngilizce veya Türkçe çevirisiistenilen reklam içeriğinin; duygu, anlam, ifade ve kullanımı hatasız tercüme edilerek hedef dili yansıtabilmelidir. İngilizce dilinden Türkçeye ya da Türkçeden İngilizce diline tercüme edilecek olan ilan tercümesi, alt yazı tercümesi, slogan veya fikri; uzman reklam tercüman kadromuz tarafından özen ile ilgilenir. İngilizce Reklamcılık Çevirileri alanında uzman nitelikli İngilizce tercümanlarımızla sizlerin yanınızdayız.

İngilizce Matbaa Tercümeleri

İngilizce Reklam Metni

İngilizce Altyazı

İngilizce Dergi Tercümesi

İngilizce Haber Metni

İngilizce Gazete Makalesi

İngilizce Kartvizit

İngilizce Broşür Tercümesi Tercümesi

İngilizce Sunum

İngilizce Ürün Etiket

İngilizce Kitapçık

İngilizce CD, VCD, DVD

İngilizce Yazılım Tercümesi Tercümesi

İngilizce Makale Tercümesi - Makale Tercümesi

İngilizce Katalog Tercümesi Tercümesi

İngilizce Kitap Tercümesi - Kitap Tercümesi

İngilizce reklam çalışmaları firmanızın bilinirliğini, prestiji ve kişilerin gözündeki reklam değeri açısından önemli taşımaktadır. Bazı kuruluşlar uluslararası yapılan İngilizce reklam makale hataları nedeniyle hem prestij, hem de iş kaybına uğramaktadır.  İngilizce reklam metinleri tercümesi bu bağlamda ele aldığınızda firmanızın İngilizce konuşulan ülkelerdeki firma değerini belirleyecek nitelikler olarak karşınıza çıkmaktadır. İngilizce Reklam metni tercümesiyapılırken reklam yöntem işlemini, İngilizce reklamınız ile ulaşmak istediğiniz kitle, sektörünüzle ilgili İngilizce terimler, sunulacak mal veya hizmet kalitesi başta olmak üzere birçok etkeni değerlendirmelidir. Bu hususların büyük bir kısmı reklam almakta olduğunuz şirketler tarafından tasarlansa da, karşıdaki topluluğun dil kullanımı ve komünikasyon gibi konularda önemli, dikkat gerekmektedir. Bu aşamada reklamınızın ve firmanızın hedeflerine yönelik en sağlıklı İngilizce reklam tercümesininyapılabilmesi adına sizlerle birlikteyiz.  Yapılacak İngilizce reklam çalışmalarınızın belirlediğiniz amaca ulaşabilmesi adına İngilizce reklam metinleri tercümesi son derece özenle hazırlanmalı ve kontrolleri yapıldıktan sonra İngilizce çevirmenler tarafından kontrolleri yapılmalıdır.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840