İngilizce Tıbbi Çeviri

İngilizce Tıbbi Çeviri

İngilizce Medikal Çevirisi

İngilizce medikal çeviri, başka birimlerdeki çevirilere göre bilimsel ve tıbbi tecrübe gerektirmektedir. İngilizce bilimsel içeriklerin, raporların ve diğer türlü dosyaların çevirisinin ne derece ehemmiyetli olduğunun bilincinde olduğumuz için, sadece bu alanda kendini geliştirmiş deneyimli İngilizce tıbbi çeviri yapan İngilizce çevirmenleri çeviri ofisimizde bulundurmaktayız.

İngilizce Tıbbi çeviri ya da başka bir söyleyiş ile medikal çeviri, diğer çeviri çeşitleri arasındaki en ehemmiyetli olanlardan birisini İngilizce tıbbi çeviri olarak gösterebiliriz. Farklı çeviri birimlerinde olduğu gibi titizlik ve hassasiyet isteyen bir alandır. Tıp dünyasında kaliteli bir İngilizce çeviri lüks değil, ihtiyaçtır. İngilizce alanda Medikal, İngilizce alanda Tıbbi çeviri yüksek bir profesyonellik seviyesi gerektirir ve sadece bu konuda uzman profesyonel İngilizce tıbbi çeviri yapan çevirmenlerce yapılmalıdır.

İngilizce Çeviri ofisimiz, medikal ve tıp alanında ihtiyaç olan bütün çevirilerinizi uzman profesyonel İngilizce tıbbi çeviri yapan çevirmenlerimizin tecrübesi ve bilgi birikimi ile sağlamaktadır.

İngilizce Tıbbi Çevirilerde Kalite, Standartlar ve şartlar;

İngilizce Tıbbi konu içeriklerinin hayati ehemmiyet taşıyan ihtimaller sahip oldukları düşünüldüğünde, İngilizce tıbbi çevirinin kalitesi, konusunun büyük ehemmiyet içerdiği olduğu ve bu konu üzerinde hususiyetle durulduğu herkesin takdirindedir.

İngilizce Tıbbi Çeviri Ofisi olarak İngilizce tıbbi çeviri mevzusunda bütün müşterilerimize yüksek kalite taahhütü sunmaktayız. İngilizce Medikal çeviri konusunda yetkin ve deneyimli İngilizce tıbbi çevirmen personel kadrosuyla hizmet vermekteyiz. İngilizce konulu medikal, biyomedikal ve İngilizce tıbbi çeviriler mevzularında İngilizce medikal alanlı çeviri ofisimizle görüşmeden kararınız hemen vermeyiniz.

İngilizce Medikal Alanlarda Kısmı Olarak Çevirisini yapmış Olduğumuz Birimler;

İngilizce Tıbbi ve Farmasötik Dokümanlar

İngilizce Tıbbi Makaleler Çevirisi

İngilizce Tıbbi Kullanım kılavuzları Çevirisi

İngilizce Tıbbi Sigorta belgeleri Çevirisi

İngilizce Tıbbi Hastane belgeleri Çevirisi

İngilizce Tıbbi Patent başvuruları Çevirisi

İngilizce Tıbbi Laboratuvar testleri Çevirisi

İngilizce Tıbbi Web siteleri Çevirisi

İngilizce Tıbbi Broşürler Çevirisi

İngilizce Tıbbi Kataloglar Çevirisi

İngilizce Tıbbi Pazarlama materyalleri Çevirisi

İngilizce Tıbbi Tıbbi Yazılımlar Çevirisi

Medikal Çevirisini Yaptığımız Çeviri bölümleri

Anjiyo Ünitesi İngilizce Çevirisi, Kemik İliği Nakli İngilizce Çevirisi,  Çocuk Hematolojisi İngilizce Çevirisi, Kemik ve Eklem Kanseri Cerrahisi İngilizce Çevirisi, Ağız ve Diş Sağlığı / Diş Hekimliği İngilizce Çevirisi, Kulak Burun Boğaz İngilizce Çevirisi, Ağrı Polikliniği İngilizce Çevirisi, Laboratuvar Sonuçları İngilizce Çevirisi, Alerji ve İmmünoloji İngilizce Çevirisi,  Medikal Onkoloji İngilizce Çevirisi, Algoloji İngilizce Çevirisi, Mikrobiyoloji İngilizce Çevirisi, Anestezi ve Reanimasyon İngilizce Çevirisi, Mikrobiyoloji Laboratuvarı İngilizce Çevirisi, Beslenme ve Diyetetik İngilizce Çevirisi, Nefroloji İngilizce Çevirisi, Beyin Tümörü İngilizce Çevirisi Neurofeedback İngilizce Çevirisi, Beyin ve Sinir Cerrahisi İngilizce Çevirisi, Nöroloji İngilizce Çevirisi İngilizce Çevirisi, Biyokimya İngilizce Çevirisi, Nükleer Tıp İngilizce Çevirisi, Biyokimya Laboratuvarı İngilizce Çevirisi, Obezite-Obezite Cerrahisi İngilizce Çevirisi  Check-up İngilizce Çevirisi, Odiyoloji İngilizce Çevirisi, Çocuk Cerrahisi İngilizce Çevirisi, Organ Nakli İngilizce Çevirisi ve Çocuk İmmünolojisi İngilizce Çevirisi gibi birçok bölümde İngilizce tıbbi çeviri yapan çeviri ofisimiz, profesyonel ve tecrübeli İngilizce tıbbi çevirmen kadromuz ile Türkiye’nin bütün illerine İngilizce tıbbi çeviri hizmeti, görevi vermektedir.

Yapmanız gereken şey İngilizce tıbbi çevirisini istediğiniz dosyayı bize e-posta yolu ile Faks ile veya kargo ile iletmeniz. dosyalarınız elimize geçtiği andan başlayarak dosyanın ebadına boyutuna ve içeriğine göre size sunacağımız zaman ve zamanın sonrasında gün içinde mutlaka bitirip tekrar size yani değerli müşterilerimize ulaştırabiliriz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840