İsveççe Pasaport Tercümesi

İsveççe Pasaport Tercümesi

İsveççe dilinde olan pasaportlarınız deneyimli İsveççe çevirmenlerimiz tarafından Türkçe diline veya İsveççe dilinden Türkçe diline tercümesi yapılır ve talep etmeniz durumunda İsveççe – Türkçe pasaport tercümesinin yeminli noter tasdik işlemleri büromuzca yaptırılır.

İsveççe pasaport tercümesi, noter yeminli İsveççe çevirmen tarafından yapılmalı ve yeminli çevirmenin bağlı olduğu tercüme bürosu tarafından onaylanmalıdır. Bu şekilde hazırlanan ve onaylanan İsveççe pasaport tercüme belgesi, resmi kurum ve kuruluşlarda geçerli olur.

Pasaportlarınızın gideceğiniz ülkede İsveççe diline çevirisi istenebilir. İşte bu durumda, pasaportun veya ilgili belgelerin İsveççe tercüme edilmesi işidir. Yurtdışında yaşayan yabancı ülke vatandaşı ile yapılan evlilik için İsveççe pasaportların Türkçeye Tercümesi ve noter onayının yapılması lazımdır.

İsveççe olan pasaportlar ve diğer dosyaların tercümeleri; İsveççe yeminli çevirmenler tarafından yapılır ve Tercüme bürosu tarafından da onaylanır.

İsveççe Noter Onaylı Pasaport Tercümesi:Noter onayı gerektiren İsveççe dilinde pasaport tercümeleriniz anlaşmalı olduğumuz Noter tarafından onay yapılmaktadır.

İsveççe Pasaport Tercümesi Ücretleri:İsveççe pasaport tercümesi fiyatını öğrenmek için Tercüme büromuzla iletişime geçiniz. İsveççe dilinde pasaport tercüme fiyatları yapılacak olan ülkenin kullandığı dile göre değişiklik göstermektedir.

İsveççe dilindeki pasaportunuzu büromuza gelmeden e-posta veya kargo ile  kopyasını göndererek İsveççe tercüme talebinde de bulunabilirsiniz, İsveççe yeminli çevirmenlerimiz pasaportun tercümesini yaptıktan sonra, tercüme büromuzdaki görevli personellerimiz noter onay işlemlerini de takip ederek size hızlı ve problemsiz olarak İsveççe pasaport tercümesi işleminden sonra onay işlemlerinizi de kusursuz bir şekilde tamamlayıp adresinize gönderir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840