İsveççe Rehberlik Hizmeti

İsveççe Rehberlik Hizmeti

İsveççe rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek İsveççe dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve İsveççe diline kültürel anlamda hakim olan İsveççe rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin İsveççe rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel İsveççe diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel İsveççe Turist rehberi adayları üniversitelerin İsveççe turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı İsveççe kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp İsveççe rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit İsveççe rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için İsveççe rehber ile gezilmesi önerilir.

İsveççe Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış İsveççe rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde İsveççe rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. İsveççe tercüme bürosu olarak alanında uzman İsveççe rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel İsveççe rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

İsveççe Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede İsveççe Rehber, İsveççe Rehber Refakati, İsveççe Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde İsveççe Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840