İtalyanca Teknik Tercüme

İtalyanca Teknik Tercüme

Teknik İtalyanca uzman çevirmenler tarafından düzenlenen İtalyanca teknik ve bilimsel içerikli belgelerin İtalyanca teknik bilgiye sahip çevirmenler tarafından yapılmasına denir. Başka bir deyişle, özel teknik konuları kapsayan İtalyanca metinlerin veya bilimsel ve teknolojik bilgilerin pratik kullanımı ile ilgili belgelerin tercümesidir.

Tercüme bürosu olarak, teknik evraklarınızın İtalyanca dilinden Türkçe diline veya Türkçe dilinden İtalyanca diline teknik tercümesini gerçekleştiriyoruz. İtalyanca teknik metin tercümelerinde anlam tam olarak yansıtılmalıdır. İtalyanca teknik metinlerin tercümesi, bu alanda uzmanlaşmış profesyonel İtalyanca teknik tercüme yapan kadromuzla gerçekleştirmekteyiz. Bu sebeple İtalyanca teknik tercüman ve İtalyanca teknik tercümeyapan Çeviri bürosu seçimi oldukça önemli bir konudur.

En önemli konulardan biri, devam eden İtalyanca teknik tercüme projelerinizde aynı İtalyanca teknik çevirmen kadrosunun görev almasıdır. İtalyanca teknik anlamda terim birliği olması açısından, konu ile ilgili daha önceden çalışma araştırmaları yapmış olan bir İtalyanca teknik çevirmen ekibinin görev alması her zaman daha iyi sonuçlar vermektedir.

İtalyanca Teknik Çevirilerdeuzmanlık alanlarımız;

İtalyanca Pnömatik Çevirisi, İtalyanca Havacılık Elektroniği Çevirisi, İtalyanca Gemi mühendisliği Çevirisi, İtalyanca teknik Otomotiv Çevirisi,  İtalyanca Patent Çevirisi, İtalyanca Yapı ve inşaat teknolojisi Çevirisi, İtalyanca Makine mühendisliği Çevirisi, İtalyanca Hidrolik Çevirisi, İtalyanca Optik araçlar Çevirisi, İtalyanca Uzay teknolojileri Çevirisi, İtalyanca İnşaat mühendisliği Çevirisi, İtalyanca Medikal gereçler ve cihazlar Çevirisi, İtalyanca Dijital Görüntüleme Çevirisi, İtalyanca Mobil Telefon, cep telefonu Çevirisi, İtalyanca Telekomünikasyon Çevirisi, İtalyanca Televizyon teknolojisi Çevirisi, İtalyanca Nükleer Güç Çevirisi, İtalyanca Fen ve Fizik Çevirisi, İtalyanca Enerji teknolojileri Çevirisi, İtalyanca Elektrik ve elektronik mühendisliği Çevirisi, İtalyanca Sıvı Yakıt ve Gaz teknolojileri Çevirisi, İtalyanca Su Arıtma sistemleri Çevirisi ve buna benzer birçok İtalyanca teknik donanım çevirisi gerektiren İtalyanca çevirmen kadromuzla tüm teknik alanlarda hizmet veriyoruz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840