İzlandaca Noter Onaylı Çeviri

İzlandaca Noter Onaylı Çeviri

İzlandaca dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. İzlandaca yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, İzlandaca noter onaylı çeviri denir.

İzlandaca Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

İzlandaca Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

İzlandaca Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

İzlandaca belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan İzlandaca çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın İzlandaca tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği İzlandaca sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra İzlandaca diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

İzlandaca olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek İzlandaca evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

İzlandaca evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz İzlandaca ihale dokümanları, İzlandaca şartnameler, İzlandaca diploma, İzlandaca transkript, İzlandaca kimlik, İzlandaca boşanma kararı, İzlandaca pasaport, İzlandaca aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için İzlandaca dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

İzlandaca resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

İzlandaca çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de İzlandaca onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

İzlandaca Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

İzlandaca Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, İzlandaca Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, İzlandaca Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, İzlandaca Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, İzlandaca Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

İzlandaca Noter onayını nerede yaptırabilirim?

İzlandaca bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, İzlandaca yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

İzlandaca Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, İzlandaca Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

İzlandaca evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli İzlandaca çevirmenler tarafından yapılır. İzlandaca dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, İzlandaca yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. İzlandaca çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman İzlandaca diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

İzlandaca Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

İzlandaca Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve İzlandaca belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir İzlandaca belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık İzlandaca belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir İzlandaca sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda İzlandaca çeviri büromuz da takip edebilir.

İzlandaca Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

İzlandaca Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, İzlandaca Pasaport Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, İzlandaca Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

İzlandaca Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde İzlandaca Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, İzlandaca Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere İzlandaca dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli İzlandaca tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür İzlandaca noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

İzlandaca noter tasdikli belge, İzlandaca noter onaylı çeviri, noterden tasdikli İzlandaca belgeler, İzlandaca noter onayı, İzlandaca noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840