Sanatsal Edebi Malayca Çeviri

Sanatsal Edebi Malayca Çeviri

Edebiyat ve sanat alanlarında yapılan Malayca Çevirilere sanatsal veya edebi Malayca tercüme denir. Sıklıkla Edebi Malayca şiir, Edebi Malayca reklam metinleri, Edebi Malayca tiyatro metni, Edebi Malayca dergi, Edebi Malayca reklam amaçlı kataloglar, Edebi Malayca kitap, Edebi Malayca broşürler ve benzeri belgeleri kapsamaktadır. Edebi Malayca tercümesiyapan tercümanın Malayca diline ve kültüre hakim olması ve bilgi sahibi olduğu kadar Türkçe diline de aynı şekilde hakim olmalıdır. Bu tür Malayca edebi tercümelerde genelde Malayca dilinde kullanılan içeriğinin hedef dile aktarılması önemlidir.

Malayca Edebi Çeviri ansiklopedi, roman, şiir, masal, hikaye, makale gibi farklı şekillerde yorumlanabilen, üzerinde çalışırken zaman gereken ve kolay olmayan Malayca tercüme şeklidir. Edebi Malayca çevrilecek dili ve çevrilecek olan hedef dili ana dili seviyesinde Malayca bilmesi gerekmektedir.

Sanatsal Malayca Çeviri;

Sanatsal konulardaki Malayca makaleler, Malayca sanat tarihi, Malayca resim,  Malayca ülkesel ve sanata ilişkin tanıtımlar ve yöresel arkeoloji Malayca sanatsal içerikli sergi ve toplantılar ve buna benzer konulardaki tercüme hizmetlerimizdir. Malayca Sanatsal tercümeler ayrı bir uzmanlık, deneyim ve hatta yetenek gerektiren bir daldır. Çünkü Malayca edebi metinlerde sadece içeriğin tercümesi yeterli değildir, yapılan tercüme Malayca metnin üslubunu ve edebi karakterini de yansıtmalıdır.

Malayca Edebi Sanatsal tercümelerde bu çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Dolayısıyla, aslında her Malayca edebi tercümenin, bir Malayca edebi tercüme özelliklerini taşıması gerektiğini ifade etmek yerinde olur. Bu sebeple Malayca edebi tercüme yapan edebi alanda Malayca tercüme yapan Malayca çevirmenlerimizle birçok edebi Malayca tercüme projelerini bitirmiş bulunmaktayız.

Sanatsal Edebi Malayca Çevirisini Yapmış Olduğumuz Konuları;

Malayca Edebi Öykü Tercümeleri Tercümesi, Malayca Edebi Hikaye Tercüme Tercümesi, Malayca Edebi Makale Tercümeler ve Tercümeler, Malayca Edebi Roman Tercümesi, Malayca Edebi Kitap Tercümesi,  Malayca Edebi Deneme Metni Tercümeleri, Malayca Edebi Şiir Tercümeleri, Malayca Edebi Tiyatro Senaryosu Tercüme, Malayca Edebi Film Senaryosu Tercümeleri, Malayca Edebi Kitap Tercüme Tercümesi, Malayca Edebi Deneme Metni Tercümesi, Malayca Magazin - Dergi Tercümesi

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840