Osmanlıca İkametgah Çevirisi

İkametgah Çevirisi Osmanlıca

İkametgah İlmühaberi oturduğumuz adresi tasdik eden ve muhtarlıklardan temin edilen resmi belgedir. Osmanlıca İkametgah tercümeleriveya diğer ismi ile oturum belgesi tercümeleri hususunda yüksek ivmeli ve üstün kalitedeki hizmetimizle yanınızdayız.

Oturma Belgesinin Osmanlıca Tercümesi;

Türkiye’ye çeşitli nedenlerden ötürü yerleşmek veya çalışmak için gelmiş her yabancı şahıs, bir ay zarfında yabancı uyruklu vatandaşlar için verilen ’’oturum izni’’ veya diğer adıyla ’’ikamet tezkeresi’’ alma mecburiyeti vardır.

Yurtdışında yabancı uyruklu şahısla evlilik yapmak için lüzumlu belgeler içinde olan Türkçe ikametgah ilmühaberinin Osmanlıca lisanına tercümesi veya Türkçe belgenin Osmanlıca lisanına çevirisi şarttır.

İkametgah Belgesi, Oturma İzin Belgesi Hangi Durumlarda Osmanlıca Lazım Olur;

Çalışma Amaçlı İkametgah İçin Osmanlıca Çevirisi

İş Görüşmesi Amaçlı İkametgah İçin Osmanlıca Tercümesi

Montaj, Bakım-Onarım Amaçlı İkametgah İçin Osmanlıca Tercüme

6 Ay İkamet Bakanlık Emri Çalışma Öncesi İkametgah İçin Osmanlıca Çevirisi

Turistik Amaçlı, Çıkış İkametgah İçin Osmanlıca Tercümeler

Tedavi Amaçlı İkametgah İçin Osmanlıca Tercümelerin Çevirisi

Sportif Faaliyet Amaçlı ikamet tezkeresi İkametgah İçin Osmanlıca Tercüme

Oturma izni almak İçin Gerekli Belgelerin "Başvuru için makamlarca istenilebilen belgelerin ve evrakların tümü noter tasdikli Türkçe, Osmanlıca çevirileri ile birlikte iletilecektir” tercümenizi Osmanlıca noter yeminli vaziyette hazırlıyoruz.

Genelde oturma belgesi ve ikametgah Osmanlıca tercümeleri yurtdışı vize işlemleri için gereklidir. Birtakım ülkelerde Osmanlıca yeminli noter tasdikli evrak istendiği gibi bazıları ise yalnızca Osmanlıca çevirisini kâfi görmektedir.

Osmanlıca İkametgah Çevirisi İçin Aramalar;

Osmanlıca İkametgah Tercümesi, Osmanlıca İkametgah Çevirisi, İkametgah Belgesinin Osmanlıca Çevirisi, İkametgah Osmanlıca tercümeler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840