Portekizce Teknik Tercüme

Portekizce Teknik Tercüme

Teknik Portekizce uzman çevirmenler tarafından düzenlenen Portekizce teknik ve bilimsel içerikli belgelerin Portekizce teknik bilgiye sahip çevirmenler tarafından yapılmasına denir. Başka bir deyişle, özel teknik konuları kapsayan Portekizce metinlerin veya bilimsel ve teknolojik bilgilerin pratik kullanımı ile ilgili belgelerin tercümesidir.

Tercüme bürosu olarak, teknik evraklarınızın Portekizce dilinden Türkçe diline veya Türkçe dilinden Portekizce diline teknik tercümesini gerçekleştiriyoruz. Portekizce teknik metin tercümelerinde anlam tam olarak yansıtılmalıdır. Portekizce teknik metinlerin tercümesi, bu alanda uzmanlaşmış profesyonel Portekizce teknik tercüme yapan kadromuzla gerçekleştirmekteyiz. Bu sebeple Portekizce teknik tercüman ve Portekizce teknik tercümeyapan Çeviri bürosu seçimi oldukça önemli bir konudur.

En önemli konulardan biri, devam eden Portekizce teknik tercüme projelerinizde aynı Portekizce teknik çevirmen kadrosunun görev almasıdır. Portekizce teknik anlamda terim birliği olması açısından, konu ile ilgili daha önceden çalışma araştırmaları yapmış olan bir Portekizce teknik çevirmen ekibinin görev alması her zaman daha iyi sonuçlar vermektedir.

Portekizce Teknik Çevirilerdeuzmanlık alanlarımız;

Portekizce Pnömatik Çevirisi, Portekizce Havacılık Elektroniği Çevirisi, Portekizce Gemi mühendisliği Çevirisi, Portekizce teknik Otomotiv Çevirisi,  Portekizce Patent Çevirisi, Portekizce Yapı ve inşaat teknolojisi Çevirisi, Portekizce Makine mühendisliği Çevirisi, Portekizce Hidrolik Çevirisi, Portekizce Optik araçlar Çevirisi, Portekizce Uzay teknolojileri Çevirisi, Portekizce İnşaat mühendisliği Çevirisi, Portekizce Medikal gereçler ve cihazlar Çevirisi, Portekizce Dijital Görüntüleme Çevirisi, Portekizce Mobil Telefon, cep telefonu Çevirisi, Portekizce Telekomünikasyon Çevirisi, Portekizce Televizyon teknolojisi Çevirisi, Portekizce Nükleer Güç Çevirisi, Portekizce Fen ve Fizik Çevirisi, Portekizce Enerji teknolojileri Çevirisi, Portekizce Elektrik ve elektronik mühendisliği Çevirisi, Portekizce Sıvı Yakıt ve Gaz teknolojileri Çevirisi, Portekizce Su Arıtma sistemleri Çevirisi ve buna benzer birçok Portekizce teknik donanım çevirisi gerektiren Portekizce çevirmen kadromuzla tüm teknik alanlarda hizmet veriyoruz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840