Romence Noter Onaylı Çeviri

Romence Noter Onaylı Çeviri

Romence dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. Romence yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, Romence noter onaylı çeviri denir.

Romence Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

Romence Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

Romence Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Romence belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan Romence çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın Romence tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği Romence sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra Romence diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

Romence olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek Romence evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

Romence evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz Romence ihale dokümanları, Romence şartnameler, Romence diploma, Romence transkript, Romence kimlik, Romence boşanma kararı, Romence pasaport, Romence aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için Romence dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

Romence resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

Romence çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de Romence onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

Romence Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

Romence Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, Romence Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, Romence Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Romence Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Romence Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Romence Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

Romence Noter onayını nerede yaptırabilirim?

Romence bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, Romence yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Romence Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, Romence Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

Romence evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli Romence çevirmenler tarafından yapılır. Romence dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, Romence yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. Romence çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman Romence diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

Romence Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

Romence Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve Romence belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir Romence belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık Romence belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir Romence sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda Romence çeviri büromuz da takip edebilir.

Romence Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

Romence Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Romence Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, Romence Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, Romence Pasaport Çeviri Onay İşlemi, Romence Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Romence Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Romence Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

Romence Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde Romence Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, Romence Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere Romence dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli Romence tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür Romence noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

Romence noter tasdikli belge, Romence noter onaylı çeviri, noterden tasdikli Romence belgeler, Romence noter onayı, Romence noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840