Slovence Noter Onaylı Çeviri

Slovence Noter Onaylı Çeviri

Slovence dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. Slovence yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, Slovence noter onaylı çeviri denir.

Slovence Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

Slovence Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

Slovence Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Slovence belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan Slovence çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın Slovence tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği Slovence sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra Slovence diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

Slovence olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek Slovence evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

Slovence evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz Slovence ihale dokümanları, Slovence şartnameler, Slovence diploma, Slovence transkript, Slovence kimlik, Slovence boşanma kararı, Slovence pasaport, Slovence aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için Slovence dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

Slovence resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

Slovence çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de Slovence onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

Slovence Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

Slovence Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, Slovence Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, Slovence Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Slovence Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Slovence Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Slovence Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

Slovence Noter onayını nerede yaptırabilirim?

Slovence bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, Slovence yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Slovence Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, Slovence Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

Slovence evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli Slovence çevirmenler tarafından yapılır. Slovence dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, Slovence yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. Slovence çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman Slovence diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

Slovence Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

Slovence Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve Slovence belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir Slovence belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık Slovence belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir Slovence sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda Slovence çeviri büromuz da takip edebilir.

Slovence Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

Slovence Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Slovence Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, Slovence Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, Slovence Pasaport Çeviri Onay İşlemi, Slovence Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Slovence Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Slovence Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

Slovence Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde Slovence Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, Slovence Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere Slovence dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli Slovence tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür Slovence noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

Slovence noter tasdikli belge, Slovence noter onaylı çeviri, noterden tasdikli Slovence belgeler, Slovence noter onayı, Slovence noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840