Slovence Pasaport Tercümesi

Slovence Pasaport Tercümesi

Slovence dilinde olan pasaportlarınız deneyimli Slovence çevirmenlerimiz tarafından Türkçe diline veya Slovence dilinden Türkçe diline tercümesi yapılır ve talep etmeniz durumunda Slovence – Türkçe pasaport tercümesinin yeminli noter tasdik işlemleri büromuzca yaptırılır.

Slovence pasaport tercümesi, noter yeminli Slovence çevirmen tarafından yapılmalı ve yeminli çevirmenin bağlı olduğu tercüme bürosu tarafından onaylanmalıdır. Bu şekilde hazırlanan ve onaylanan Slovence pasaport tercüme belgesi, resmi kurum ve kuruluşlarda geçerli olur.

Pasaportlarınızın gideceğiniz ülkede Slovence diline çevirisi istenebilir. İşte bu durumda, pasaportun veya ilgili belgelerin Slovence tercüme edilmesi işidir. Yurtdışında yaşayan yabancı ülke vatandaşı ile yapılan evlilik için Slovence pasaportların Türkçeye Tercümesi ve noter onayının yapılması lazımdır.

Slovence olan pasaportlar ve diğer dosyaların tercümeleri; Slovence yeminli çevirmenler tarafından yapılır ve Tercüme bürosu tarafından da onaylanır.

Slovence Noter Onaylı Pasaport Tercümesi:Noter onayı gerektiren Slovence dilinde pasaport tercümeleriniz anlaşmalı olduğumuz Noter tarafından onay yapılmaktadır.

Slovence Pasaport Tercümesi Ücretleri:Slovence pasaport tercümesi fiyatını öğrenmek için Tercüme büromuzla iletişime geçiniz. Slovence dilinde pasaport tercüme fiyatları yapılacak olan ülkenin kullandığı dile göre değişiklik göstermektedir.

Slovence dilindeki pasaportunuzu büromuza gelmeden e-posta veya kargo ile  kopyasını göndererek Slovence tercüme talebinde de bulunabilirsiniz, Slovence yeminli çevirmenlerimiz pasaportun tercümesini yaptıktan sonra, tercüme büromuzdaki görevli personellerimiz noter onay işlemlerini de takip ederek size hızlı ve problemsiz olarak Slovence pasaport tercümesi işleminden sonra onay işlemlerinizi de kusursuz bir şekilde tamamlayıp adresinize gönderir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840