Boşanma Kararı Tayca Çevirisi

Boşanma Kararı Tayca Çevirisi

Tayca boşanma çevirisi ile bağlantılı olan tercüme gereğini ele alırsak, boşanma; Evli kişilerin evlilik yaşantılarına devam edememeleridir. Bu gibi durumlarda aile mahkemeleri bu kişilerin boşanma işini ortaya koyar. Evliliği sonlanmış olan kişiler, sonraki evliliklerini yurtdışında gerçekleştirecekleri olan ülkede geçerli resmi dilin Tayca olmasından ötürü belgenin Türkçeden Tayca diline tercümesi şarttır. Geçmişe yönelik beyanlarda bulunmak mecburiyetinde olduklarından, boşanma işlemini tasdik eden mahkeme kararı talep edilmektedir. Muhataplardan biri yurtdışında ise bu karar, Tayca çeviri yapılarak noter tasdiki yapılacak biçimde ulaşacağı ülkede kullanılan dil olan Tayca tercümesiyle birlikte boşanma kararı Tayca çevirisio ülkenin resmi makamı olan evlendirme dairesine verilir. Öteki türlüsü ise yurtdışından Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu şahısların, Türkiye’deki evliliklerinde yabancı şahsın yurtdışında boşanmış ise Tayca boşanma belgesinin Türkçeye çevirisi talep edilmektedir.

Boşanma kararlarının Türkçeden Tayca lisanına veya Tayca lisanından Türkçeye çevirisinde boşanma davaları tercümelerine bakan kalifiye Tayca çevirmenlerle hizmet sağlıyoruz.

Boşanma, Ayrılık Belgesinin Husus Noktaları Öz Olarak Bunlardır;

Tayca boşanma çeviri, Tayca boşanma tercüme, Tayca boşanma kararı çevirisi, Tayca mahkeme boşanma kararı tercümesi, Tayca Türkçe boşanma karar çevirisi, Tayca yurtdışı boşanma kararı çeviri, Tayca yabancı ülkede boşanma tercüme, Tayca boşanma kararı tercüme, Tayca boşanma kararı çevirisi

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840