Tayca Vekaletname Çevirisi

Tayca Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Tayca diline çevirisi;

Tayca diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Tayca diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Tayca diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Tayca diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Taycasi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Tayca tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Tayca konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Tayca vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Tayca dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Tayca vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Tayca, Türkçe – Türkçe, Tayca vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Tayca çevirmen kadrosu ile Tayca vekaletname çeviri ve Tayca vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Tayca Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Tayca Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Tayca Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Tayca Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Tayca Vekaletname

Boşanma Yetkili Tayca Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Tayca Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Tayca Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Tayca Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Tayca İlişkin Vekaletname

Tayca diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Tayca vekaletname çeviri, Tayca vekaletname çeviri, Tayca vekaletname çevirisi, Tayca vekaletname çevirisi, Tayca Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Tayca vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Tayca Çevirisi;

Türkçe vekaletname Tayca yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Tayca çevirisi yapılan Vekaletnamenin Tayca yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Tayca yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840