Ukraynaca Rehberlik Hizmeti

Ukraynaca Rehberlik Hizmeti

Ukraynaca rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Ukraynaca dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Ukraynaca diline kültürel anlamda hakim olan Ukraynaca rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Ukraynaca rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Ukraynaca diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Ukraynaca Turist rehberi adayları üniversitelerin Ukraynaca turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Ukraynaca kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Ukraynaca rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Ukraynaca rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Ukraynaca rehber ile gezilmesi önerilir.

Ukraynaca Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Ukraynaca rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Ukraynaca rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Ukraynaca tercüme bürosu olarak alanında uzman Ukraynaca rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Ukraynaca rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Ukraynaca Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Ukraynaca Rehber, Ukraynaca Rehber Refakati, Ukraynaca Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Ukraynaca Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840