Venedikçe İkametgah Çevirisi

İkametgah Çevirisi Venedikçe

İkametgah İlmühaberi oturduğumuz adresi tasdik eden ve muhtarlıklardan temin edilen resmi belgedir. Venedikçe İkametgah tercümeleriveya diğer ismi ile oturum belgesi tercümeleri hususunda yüksek ivmeli ve üstün kalitedeki hizmetimizle yanınızdayız.

Oturma Belgesinin Venedikçe Tercümesi;

Türkiye’ye çeşitli nedenlerden ötürü yerleşmek veya çalışmak için gelmiş her yabancı şahıs, bir ay zarfında yabancı uyruklu vatandaşlar için verilen ’’oturum izni’’ veya diğer adıyla ’’ikamet tezkeresi’’ alma mecburiyeti vardır.

Yurtdışında yabancı uyruklu şahısla evlilik yapmak için lüzumlu belgeler içinde olan Türkçe ikametgah ilmühaberinin Venedikçe lisanına tercümesi veya Türkçe belgenin Venedikçe lisanına çevirisi şarttır.

İkametgah Belgesi, Oturma İzin Belgesi Hangi Durumlarda Venedikçe Lazım Olur;

Çalışma Amaçlı İkametgah İçin Venedikçe Çevirisi

İş Görüşmesi Amaçlı İkametgah İçin Venedikçe Tercümesi

Montaj, Bakım-Onarım Amaçlı İkametgah İçin Venedikçe Tercüme

6 Ay İkamet Bakanlık Emri Çalışma Öncesi İkametgah İçin Venedikçe Çevirisi

Turistik Amaçlı, Çıkış İkametgah İçin Venedikçe Tercümeler

Tedavi Amaçlı İkametgah İçin Venedikçe Tercümelerin Çevirisi

Sportif Faaliyet Amaçlı ikamet tezkeresi İkametgah İçin Venedikçe Tercüme

Oturma izni almak İçin Gerekli Belgelerin "Başvuru için makamlarca istenilebilen belgelerin ve evrakların tümü noter tasdikli Türkçe, Venedikçe çevirileri ile birlikte iletilecektir” tercümenizi Venedikçe noter yeminli vaziyette hazırlıyoruz.

Genelde oturma belgesi ve ikametgah Venedikçe tercümeleri yurtdışı vize işlemleri için gereklidir. Birtakım ülkelerde Venedikçe yeminli noter tasdikli evrak istendiği gibi bazıları ise yalnızca Venedikçe çevirisini kâfi görmektedir.

Venedikçe İkametgah Çevirisi İçin Aramalar;

Venedikçe İkametgah Tercümesi, Venedikçe İkametgah Çevirisi, İkametgah Belgesinin Venedikçe Çevirisi, İkametgah Venedikçe tercümeler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840