Vietnamca Simultane Tercüme

Vietnamca Simultane Tercüme

Simultane Vietnamca tercüme anında yapılan eş zamanlı tercümedir. Vietnamca simultane tercümede; Bir kabin içerisinde vietnamca çevirmenin mikrofon ve kulaklık bulunarak yapılır. Vietnamca Simultane tercümedeVietnamca tercüman konuşmacıyla eş zamanlı olarak tercüme yapmaktadır. Kulaklığı vasıtasıyla konuşulanı Vietnamca Türkçe Çeviri yapar ve mikrofon vasıtasıyla konuşulanı dinleyenlere iletir. simultane Çeviriler de kabin, mikrofon, kulaklık gibi benzeri araçların yer aldığı teknik donanıma sahip olmak lazımdır. Tercüme Büromuz Vietnamca simultane, konferans Çevirileri ve simultane gibi konularda da oldukça kaliteli danışmanlık hizmeti verebilmektedir.

Vietnamca Simultane tercümede, tercüman kabin içinde olup ve konuşmacının söylediklerini eşzamanlı olarak tercüme yapar. Dinleyiciler ise kulaklıklarını kendi dilleri olan Vietnamca dili moduna getirerek konuşmaları eşzamanlı olarak dinleyebilirler. Vietnamca Simultane tercüme, birçok dili içeren toplantı organizasyonlarında, konferans, kongre gibi etkinliklerde kullanılır.

Vietnamca simultane tercümanlık hizmetlerini, kaliteli derecede Vietnamca lügat ve dil bilgisi gibi konulara hakim ve iyi diksiyon gerektirdiğinden diğer Vietnamca çevirmenlerimiz dışında sadece Vietnamca simultane tercüme yapan alanında uzman, tecrübeli tercümanlar vasıtasıyla sizlere kaliteli hizmet veriyoruz.

Vietnamca Simultane Tercümelerde Sistemin Önemi;

Teknik ekipmanlarımızın hepsi Vietnamca simultane sektörlerinde dünyada öncü marka olan Bosch imzasını taşımaktadır. Toplantı salonunuza, konferans salonunuza hususi olarak mevkilendirilen ses ekipmanlarımız sayesinde dinleyiciye kaliteli bir simultane hizmet sunmaktadır. Eş zamanlı olarak 30 dile hakim simultane tercüme imkanı sunan tercüman ünitelerimiz dijital ekranları sayesinde tercümanlarımız için hatasız, konforlu bir ortam yaratmaktadır.

Vietnamca Simultane Tercümede çevirmen sayısı;

Bir Vietnamca simultane tercüman maksimum 1 saat tercüme yapabileceği için, Vietnamca simultane tercümeler için minimum 2 simultane tercüman gereklidir. 2 kişilik simultane tercüman ekibi, 1 günde maksimum 4 saat tercüme yapabilmektedirler.

Vietnamca Simultane Çeviri Alanları;

Her türlü Vietnamca sunumlar, Vietnamca simultane konferanslar, Vietnamca simultane tercümanlarımız, Vietnamca simultane toplantılar,  Vietnamca sempozyum, Vietnamca simultane görüşmeler, Vietnamca yabancı iş heyetleri, Vietnamca özel sunumlar, demeçler, programlar için hizmet vermektedir.

Antalya, İstanbul,  Eskişehir, İzmir, Konya, Afyon, Diyarbakır,  ve Ankara başta olmak üzere Türkiye’nin birçok şehrinde Vietnamca simultane tercüme hizmeti verdiğimiz referanslarımız mevcuttur.

Vietnamca simultane tercümelerde zaman çok önemlidir ve mutlaka işini bilen eş zamanlı Vietnamca Türkçe tercüme yapabilen hedef dille, diğer dili çok iyi bilen donanımlı, hızlı düşünen, anlama ve aktarma yeteneğine sahip Vietnamca simultane çevirmenler gerekmektedir.

Vietnamca Simultane Tercüme Donanımı;

Vietnamca simultane ekipmanlarının bizim tarafımızdan sağlanabilmesi talep ediliyorsa, konferansın içeriği, konuşmacı ve ziyaretçi sayısı belirtmelidir.

Müşterilerimizin verdiği programa, bilgilere, organizasyonun yapılacağı yer ve tarihe göre aşağıdaki ekipmanları içerecek şekilde en uygun fiyat teklifi verilir.

Simultane tercüman, Simultane dinleyici kulaklığı, Toplantı amaçlı ses sistemi, El telsiz mikrofonu, Yaka telsiz mikrofonu, Kürsü mikrofonu, Delege besleme ünitesi, Delege mikrofonu, Simultane kabin, Ses kayıt sistemi,

Vietnamca Tercüme Büromuz bünyesinde bu konuda en deneyimli Vietnamca simultane tercüman kadromuzla sizlerle beraberiz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840