Vietnamca Teknik Tercüme

Vietnamca Teknik Tercüme

Teknik Vietnamca uzman çevirmenler tarafından düzenlenen Vietnamca teknik ve bilimsel içerikli belgelerin Vietnamca teknik bilgiye sahip çevirmenler tarafından yapılmasına denir. Başka bir deyişle, özel teknik konuları kapsayan Vietnamca metinlerin veya bilimsel ve teknolojik bilgilerin pratik kullanımı ile ilgili belgelerin tercümesidir.

Tercüme bürosu olarak, teknik evraklarınızın Vietnamca dilinden Türkçe diline veya Türkçe dilinden Vietnamca diline teknik tercümesini gerçekleştiriyoruz. Vietnamca teknik metin tercümelerinde anlam tam olarak yansıtılmalıdır. Vietnamca teknik metinlerin tercümesi, bu alanda uzmanlaşmış profesyonel Vietnamca teknik tercüme yapan kadromuzla gerçekleştirmekteyiz. Bu sebeple Vietnamca teknik tercüman ve Vietnamca teknik tercümeyapan Çeviri bürosu seçimi oldukça önemli bir konudur.

En önemli konulardan biri, devam eden Vietnamca teknik tercüme projelerinizde aynı Vietnamca teknik çevirmen kadrosunun görev almasıdır. Vietnamca teknik anlamda terim birliği olması açısından, konu ile ilgili daha önceden çalışma araştırmaları yapmış olan bir Vietnamca teknik çevirmen ekibinin görev alması her zaman daha iyi sonuçlar vermektedir.

Vietnamca Teknik Çevirilerdeuzmanlık alanlarımız;

Vietnamca Pnömatik Çevirisi, Vietnamca Havacılık Elektroniği Çevirisi, Vietnamca Gemi mühendisliği Çevirisi, Vietnamca teknik Otomotiv Çevirisi,  Vietnamca Patent Çevirisi, Vietnamca Yapı ve inşaat teknolojisi Çevirisi, Vietnamca Makine mühendisliği Çevirisi, Vietnamca Hidrolik Çevirisi, Vietnamca Optik araçlar Çevirisi, Vietnamca Uzay teknolojileri Çevirisi, Vietnamca İnşaat mühendisliği Çevirisi, Vietnamca Medikal gereçler ve cihazlar Çevirisi, Vietnamca Dijital Görüntüleme Çevirisi, Vietnamca Mobil Telefon, cep telefonu Çevirisi, Vietnamca Telekomünikasyon Çevirisi, Vietnamca Televizyon teknolojisi Çevirisi, Vietnamca Nükleer Güç Çevirisi, Vietnamca Fen ve Fizik Çevirisi, Vietnamca Enerji teknolojileri Çevirisi, Vietnamca Elektrik ve elektronik mühendisliği Çevirisi, Vietnamca Sıvı Yakıt ve Gaz teknolojileri Çevirisi, Vietnamca Su Arıtma sistemleri Çevirisi ve buna benzer birçok Vietnamca teknik donanım çevirisi gerektiren Vietnamca çevirmen kadromuzla tüm teknik alanlarda hizmet veriyoruz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840