Boşanma Kararı Çince Çevirisi

Boşanma Kararı Çince Çevirisi

Çince boşanma çevirisi ile bağlantılı olan tercüme gereğini ele alırsak, boşanma; Evli kişilerin evlilik yaşantılarına devam edememeleridir. Bu gibi durumlarda aile mahkemeleri bu kişilerin boşanma işini ortaya koyar. Evliliği sonlanmış olan kişiler, sonraki evliliklerini yurtdışında gerçekleştirecekleri olan ülkede geçerli resmi dilin Çince olmasından ötürü belgenin Türkçeden Çince diline tercümesi şarttır. Geçmişe yönelik beyanlarda bulunmak mecburiyetinde olduklarından, boşanma işlemini tasdik eden mahkeme kararı talep edilmektedir. Muhataplardan biri yurtdışında ise bu karar, Çince çeviri yapılarak noter tasdiki yapılacak biçimde ulaşacağı ülkede kullanılan dil olan Çince tercümesiyle birlikte boşanma kararı Çince çevirisio ülkenin resmi makamı olan evlendirme dairesine verilir. Öteki türlüsü ise yurtdışından Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu şahısların, Türkiye’deki evliliklerinde yabancı şahsın yurtdışında boşanmış ise Çince boşanma belgesinin Türkçeye çevirisi talep edilmektedir.

Boşanma kararlarının Türkçeden Çince lisanına veya Çince lisanından Türkçeye çevirisinde boşanma davaları tercümelerine bakan kalifiye Çince çevirmenlerle hizmet sağlıyoruz.

Boşanma, Ayrılık Belgesinin Husus Noktaları Öz Olarak Bunlardır;

Çince boşanma çeviri, Çince boşanma tercüme, Çince boşanma kararı çevirisi, Çince mahkeme boşanma kararı tercümesi, Çince Türkçe boşanma karar çevirisi, Çince yurtdışı boşanma kararı çeviri, Çince yabancı ülkede boşanma tercüme, Çince boşanma kararı tercüme, Çince boşanma kararı çevirisi

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840