Çince Noter Onaylı Çeviri

Çince Noter Onaylı Çeviri

Çince dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. Çince yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, Çince noter onaylı çeviri denir.

Çince Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

Çince Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

Çince Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Çince belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan Çince çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın Çince tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği Çince sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra Çince diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

Çince olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek Çince evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

Çince evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz Çince ihale dokümanları, Çince şartnameler, Çince diploma, Çince transkript, Çince kimlik, Çince boşanma kararı, Çince pasaport, Çince aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için Çince dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

Çince resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

Çince çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de Çince onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

Çince Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

Çince Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, Çince Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, Çince Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Çince Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Çince Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Çince Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

Çince Noter onayını nerede yaptırabilirim?

Çince bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, Çince yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Çince Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, Çince Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

Çince evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli Çince çevirmenler tarafından yapılır. Çince dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, Çince yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. Çince çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman Çince diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

Çince Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

Çince Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve Çince belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir Çince belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık Çince belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir Çince sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda Çince çeviri büromuz da takip edebilir.

Çince Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

Çince Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Çince Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, Çince Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, Çince Pasaport Çeviri Onay İşlemi, Çince Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Çince Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Çince Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

Çince Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde Çince Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, Çince Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere Çince dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli Çince tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür Çince noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

Çince noter tasdikli belge, Çince noter onaylı çeviri, noterden tasdikli Çince belgeler, Çince noter onayı, Çince noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840