Çince Rehberlik Hizmeti

Çince Rehberlik Hizmeti

Çince rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Çince dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Çince diline kültürel anlamda hakim olan Çince rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Çince rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Çince diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Çince Turist rehberi adayları üniversitelerin Çince turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Çince kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Çince rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Çince rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Çince rehber ile gezilmesi önerilir.

Çince Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Çince rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Çince rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Çince tercüme bürosu olarak alanında uzman Çince rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Çince rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Çince Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Çince Rehber, Çince Rehber Refakati, Çince Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Çince Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840