Çince Reklam Tercümesi

Çince Reklam Tercümesi

Çince reklamın hayatımızda ne kadar çok önemli bir husus olduğu herkes tarafından bilinmekte. Onun için sizin yapacağınuz her bir Çince reklam tercümesi, şirketiniz adına ne kadar önem taşıdığını unutmayın. Ama özellikle Çince reklam tercümelerinde dikkat etmeniz gereken husus sizin ve firmanızın değerini arttıracağı veya azaltacağı bir gerçektir. Çünkü Çince çevirisi yapılmış olan reklamın sizin vermek istediğiniz reklam mesajını karşı tarafa hatasız aktarmıyorsa, bu Çince tercümesi yapılmış reklamın kalitesini azaltacaktır.

Çince reklam metni, Çince reklam broşürü, Çince sunum çalışmaları, Çince reklam kataloğu, Çince reklam filmi deşifresi, Çince reklam CD’si, Çince DVD’si alt yazıları, Çince gazetelerdeki reklam, Çince ilanlar ve benzeri konularda verdiğimiz Çince reklam tercüme hizmetimizdir.

İhtiyaç halinde Çince reklam, Çince grafik çalışmaları alanında hizmet sağlamaktayız. Çince kitap, katalog ve broşürlerin sayfa yapısını değişmeyecek şekilde Çince tercümeleri, Türkçe dilinden Çince diline veya Çince dilinden Türkçeye tercüme yapılmasını istediğiniz, Çince resimli, Çince şekilli, Çince kitap katalog ve broşürleriniz, orijinal sayfadan tarayarak veya bize ulaştıracağınız orijinal dosya kayıtlarından, bire bir Çince tercümesi yapılarak Word, .pdf formatında kaydedilerek sizlere sunulur.

Çince diline tercüme edilmiş veya Çince dilinden Türkçeye Kitap katalog veya broşürleriniz, hedeflenen Çince dile çevrilmesinin akabinde matbaadan basılı olarak istiyorsanız,  grafik işlemleri konusunda ayrıca hizmet sağlamaktayız.

Çince reklam tercümesi birçok diğer çeviri metinlerinin aksine özellikle Çince reklam tercüme konusunda uzman Çince çevirmenler tarafından yapılmalıdır. Çince veya Türkçe çevirisiistenilen reklam içeriğinin; duygu, anlam, ifade ve kullanımı hatasız tercüme edilerek hedef dili yansıtabilmelidir. Çince dilinden Türkçeye ya da Türkçeden Çince diline tercüme edilecek olan ilan tercümesi, alt yazı tercümesi, slogan veya fikri; uzman reklam tercüman kadromuz tarafından özen ile ilgilenir. Çince Reklamcılık Çevirileri alanında uzman nitelikli Çince tercümanlarımızla sizlerin yanınızdayız.

Çince Matbaa Tercümeleri

Çince Reklam Metni

Çince Altyazı

Çince Dergi Tercümesi

Çince Haber Metni

Çince Gazete Makalesi

Çince Kartvizit

Çince Broşür Tercümesi Tercümesi

Çince Sunum

Çince Ürün Etiket

Çince Kitapçık

Çince CD, VCD, DVD

Çince Yazılım Tercümesi Tercümesi

Çince Makale Tercümesi - Makale Tercümesi

Çince Katalog Tercümesi Tercümesi

Çince Kitap Tercümesi - Kitap Tercümesi

Çince reklam çalışmaları firmanızın bilinirliğini, prestiji ve kişilerin gözündeki reklam değeri açısından önemli taşımaktadır. Bazı kuruluşlar uluslararası yapılan Çince reklam makale hataları nedeniyle hem prestij, hem de iş kaybına uğramaktadır.  Çince reklam metinleri tercümesi bu bağlamda ele aldığınızda firmanızın Çince konuşulan ülkelerdeki firma değerini belirleyecek nitelikler olarak karşınıza çıkmaktadır. Çince Reklam metni tercümesiyapılırken reklam yöntem işlemini, Çince reklamınız ile ulaşmak istediğiniz kitle, sektörünüzle ilgili Çince terimler, sunulacak mal veya hizmet kalitesi başta olmak üzere birçok etkeni değerlendirmelidir. Bu hususların büyük bir kısmı reklam almakta olduğunuz şirketler tarafından tasarlansa da, karşıdaki topluluğun dil kullanımı ve komünikasyon gibi konularda önemli, dikkat gerekmektedir. Bu aşamada reklamınızın ve firmanızın hedeflerine yönelik en sağlıklı Çince reklam tercümesininyapılabilmesi adına sizlerle birlikteyiz.  Yapılacak Çince reklam çalışmalarınızın belirlediğiniz amaca ulaşabilmesi adına Çince reklam metinleri tercümesi son derece özenle hazırlanmalı ve kontrolleri yapıldıktan sonra Çince çevirmenler tarafından kontrolleri yapılmalıdır.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840