Ermenice Vekaletname Çevirisi

Ermenice Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Ermenice diline çevirisi;

Ermenice diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Ermenice diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Ermenice diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Ermenice diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Ermenicesi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Ermenice tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Ermenice konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Ermenice vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Ermenice dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Ermenice vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Ermenice, Türkçe – Türkçe, Ermenice vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Ermenice çevirmen kadrosu ile Ermenice vekaletname çeviri ve Ermenice vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Ermenice Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Ermenice Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Ermenice Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Ermenice Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Ermenice Vekaletname

Boşanma Yetkili Ermenice Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Ermenice Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Ermenice Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Ermenice Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Ermenice İlişkin Vekaletname

Ermenice diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Ermenice vekaletname çeviri, Ermenice vekaletname çeviri, Ermenice vekaletname çevirisi, Ermenice vekaletname çevirisi, Ermenice Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Ermenice vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Ermenice Çevirisi;

Türkçe vekaletname Ermenice yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Ermenice çevirisi yapılan Vekaletnamenin Ermenice yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Ermenice yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840