Boşanma Kararı Farsça Çevirisi

Boşanma Kararı Farsça Çevirisi

Farsça boşanma çevirisi ile bağlantılı olan tercüme gereğini ele alırsak, boşanma; Evli kişilerin evlilik yaşantılarına devam edememeleridir. Bu gibi durumlarda aile mahkemeleri bu kişilerin boşanma işini ortaya koyar. Evliliği sonlanmış olan kişiler, sonraki evliliklerini yurtdışında gerçekleştirecekleri olan ülkede geçerli resmi dilin Farsça olmasından ötürü belgenin Türkçeden Farsça diline tercümesi şarttır. Geçmişe yönelik beyanlarda bulunmak mecburiyetinde olduklarından, boşanma işlemini tasdik eden mahkeme kararı talep edilmektedir. Muhataplardan biri yurtdışında ise bu karar, Farsça çeviri yapılarak noter tasdiki yapılacak biçimde ulaşacağı ülkede kullanılan dil olan Farsça tercümesiyle birlikte boşanma kararı Farsça çevirisio ülkenin resmi makamı olan evlendirme dairesine verilir. Öteki türlüsü ise yurtdışından Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu şahısların, Türkiye’deki evliliklerinde yabancı şahsın yurtdışında boşanmış ise Farsça boşanma belgesinin Türkçeye çevirisi talep edilmektedir.

Boşanma kararlarının Türkçeden Farsça lisanına veya Farsça lisanından Türkçeye çevirisinde boşanma davaları tercümelerine bakan kalifiye Farsça çevirmenlerle hizmet sağlıyoruz.

Boşanma, Ayrılık Belgesinin Husus Noktaları Öz Olarak Bunlardır;

Farsça boşanma çeviri, Farsça boşanma tercüme, Farsça boşanma kararı çevirisi, Farsça mahkeme boşanma kararı tercümesi, Farsça Türkçe boşanma karar çevirisi, Farsça yurtdışı boşanma kararı çeviri, Farsça yabancı ülkede boşanma tercüme, Farsça boşanma kararı tercüme, Farsça boşanma kararı çevirisi

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840