Filipince İkametgah Çevirisi

İkametgah Çevirisi Filipince

İkametgah İlmühaberi oturduğumuz adresi tasdik eden ve muhtarlıklardan temin edilen resmi belgedir. Filipince İkametgah tercümeleriveya diğer ismi ile oturum belgesi tercümeleri hususunda yüksek ivmeli ve üstün kalitedeki hizmetimizle yanınızdayız.

Oturma Belgesinin Filipince Tercümesi;

Türkiye’ye çeşitli nedenlerden ötürü yerleşmek veya çalışmak için gelmiş her yabancı şahıs, bir ay zarfında yabancı uyruklu vatandaşlar için verilen ’’oturum izni’’ veya diğer adıyla ’’ikamet tezkeresi’’ alma mecburiyeti vardır.

Yurtdışında yabancı uyruklu şahısla evlilik yapmak için lüzumlu belgeler içinde olan Türkçe ikametgah ilmühaberinin Filipince lisanına tercümesi veya Türkçe belgenin Filipince lisanına çevirisi şarttır.

İkametgah Belgesi, Oturma İzin Belgesi Hangi Durumlarda Filipince Lazım Olur;

Çalışma Amaçlı İkametgah İçin Filipince Çevirisi

İş Görüşmesi Amaçlı İkametgah İçin Filipince Tercümesi

Montaj, Bakım-Onarım Amaçlı İkametgah İçin Filipince Tercüme

6 Ay İkamet Bakanlık Emri Çalışma Öncesi İkametgah İçin Filipince Çevirisi

Turistik Amaçlı, Çıkış İkametgah İçin Filipince Tercümeler

Tedavi Amaçlı İkametgah İçin Filipince Tercümelerin Çevirisi

Sportif Faaliyet Amaçlı ikamet tezkeresi İkametgah İçin Filipince Tercüme

Oturma izni almak İçin Gerekli Belgelerin "Başvuru için makamlarca istenilebilen belgelerin ve evrakların tümü noter tasdikli Türkçe, Filipince çevirileri ile birlikte iletilecektir” tercümenizi Filipince noter yeminli vaziyette hazırlıyoruz.

Genelde oturma belgesi ve ikametgah Filipince tercümeleri yurtdışı vize işlemleri için gereklidir. Birtakım ülkelerde Filipince yeminli noter tasdikli evrak istendiği gibi bazıları ise yalnızca Filipince çevirisini kâfi görmektedir.

Filipince İkametgah Çevirisi İçin Aramalar;

Filipince İkametgah Tercümesi, Filipince İkametgah Çevirisi, İkametgah Belgesinin Filipince Çevirisi, İkametgah Filipince tercümeler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840