Fransızca Teknik Tercüme

Fransızca Teknik Tercüme

Teknik Fransızca uzman çevirmenler tarafından düzenlenen Fransızca teknik ve bilimsel içerikli belgelerin Fransızca teknik bilgiye sahip çevirmenler tarafından yapılmasına denir. Başka bir deyişle, özel teknik konuları kapsayan Fransızca metinlerin veya bilimsel ve teknolojik bilgilerin pratik kullanımı ile ilgili belgelerin tercümesidir.

Tercüme bürosu olarak, teknik evraklarınızın Fransızca dilinden Türkçe diline veya Türkçe dilinden Fransızca diline teknik tercümesini gerçekleştiriyoruz. Fransızca teknik metin tercümelerinde anlam tam olarak yansıtılmalıdır. Fransızca teknik metinlerin tercümesi, bu alanda uzmanlaşmış profesyonel Fransızca teknik tercüme yapan kadromuzla gerçekleştirmekteyiz. Bu sebeple Fransızca teknik tercüman ve Fransızca teknik tercümeyapan Çeviri bürosu seçimi oldukça önemli bir konudur.

En önemli konulardan biri, devam eden Fransızca teknik tercüme projelerinizde aynı Fransızca teknik çevirmen kadrosunun görev almasıdır. Fransızca teknik anlamda terim birliği olması açısından, konu ile ilgili daha önceden çalışma araştırmaları yapmış olan bir Fransızca teknik çevirmen ekibinin görev alması her zaman daha iyi sonuçlar vermektedir.

Fransızca Teknik Çevirilerdeuzmanlık alanlarımız;

Fransızca Pnömatik Çevirisi, Fransızca Havacılık Elektroniği Çevirisi, Fransızca Gemi mühendisliği Çevirisi, Fransızca teknik Otomotiv Çevirisi,  Fransızca Patent Çevirisi, Fransızca Yapı ve inşaat teknolojisi Çevirisi, Fransızca Makine mühendisliği Çevirisi, Fransızca Hidrolik Çevirisi, Fransızca Optik araçlar Çevirisi, Fransızca Uzay teknolojileri Çevirisi, Fransızca İnşaat mühendisliği Çevirisi, Fransızca Medikal gereçler ve cihazlar Çevirisi, Fransızca Dijital Görüntüleme Çevirisi, Fransızca Mobil Telefon, cep telefonu Çevirisi, Fransızca Telekomünikasyon Çevirisi, Fransızca Televizyon teknolojisi Çevirisi, Fransızca Nükleer Güç Çevirisi, Fransızca Fen ve Fizik Çevirisi, Fransızca Enerji teknolojileri Çevirisi, Fransızca Elektrik ve elektronik mühendisliği Çevirisi, Fransızca Sıvı Yakıt ve Gaz teknolojileri Çevirisi, Fransızca Su Arıtma sistemleri Çevirisi ve buna benzer birçok Fransızca teknik donanım çevirisi gerektiren Fransızca çevirmen kadromuzla tüm teknik alanlarda hizmet veriyoruz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840