Sanatsal Edebi Galce Çeviri

Sanatsal Edebi Galce Çeviri

Edebiyat ve sanat alanlarında yapılan Galce Çevirilere sanatsal veya edebi Galce tercüme denir. Sıklıkla Edebi Galce şiir, Edebi Galce reklam metinleri, Edebi Galce tiyatro metni, Edebi Galce dergi, Edebi Galce reklam amaçlı kataloglar, Edebi Galce kitap, Edebi Galce broşürler ve benzeri belgeleri kapsamaktadır. Edebi Galce tercümesiyapan tercümanın Galce diline ve kültüre hakim olması ve bilgi sahibi olduğu kadar Türkçe diline de aynı şekilde hakim olmalıdır. Bu tür Galce edebi tercümelerde genelde Galce dilinde kullanılan içeriğinin hedef dile aktarılması önemlidir.

Galce Edebi Çeviri ansiklopedi, roman, şiir, masal, hikaye, makale gibi farklı şekillerde yorumlanabilen, üzerinde çalışırken zaman gereken ve kolay olmayan Galce tercüme şeklidir. Edebi Galce çevrilecek dili ve çevrilecek olan hedef dili ana dili seviyesinde Galce bilmesi gerekmektedir.

Sanatsal Galce Çeviri;

Sanatsal konulardaki Galce makaleler, Galce sanat tarihi, Galce resim,  Galce ülkesel ve sanata ilişkin tanıtımlar ve yöresel arkeoloji Galce sanatsal içerikli sergi ve toplantılar ve buna benzer konulardaki tercüme hizmetlerimizdir. Galce Sanatsal tercümeler ayrı bir uzmanlık, deneyim ve hatta yetenek gerektiren bir daldır. Çünkü Galce edebi metinlerde sadece içeriğin tercümesi yeterli değildir, yapılan tercüme Galce metnin üslubunu ve edebi karakterini de yansıtmalıdır.

Galce Edebi Sanatsal tercümelerde bu çok önemli ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Dolayısıyla, aslında her Galce edebi tercümenin, bir Galce edebi tercüme özelliklerini taşıması gerektiğini ifade etmek yerinde olur. Bu sebeple Galce edebi tercüme yapan edebi alanda Galce tercüme yapan Galce çevirmenlerimizle birçok edebi Galce tercüme projelerini bitirmiş bulunmaktayız.

Sanatsal Edebi Galce Çevirisini Yapmış Olduğumuz Konuları;

Galce Edebi Öykü Tercümeleri Tercümesi, Galce Edebi Hikaye Tercüme Tercümesi, Galce Edebi Makale Tercümeler ve Tercümeler, Galce Edebi Roman Tercümesi, Galce Edebi Kitap Tercümesi,  Galce Edebi Deneme Metni Tercümeleri, Galce Edebi Şiir Tercümeleri, Galce Edebi Tiyatro Senaryosu Tercüme, Galce Edebi Film Senaryosu Tercümeleri, Galce Edebi Kitap Tercüme Tercümesi, Galce Edebi Deneme Metni Tercümesi, Galce Magazin - Dergi Tercümesi

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840