Hırvatça Rehberlik Hizmeti

Hırvatça Rehberlik Hizmeti

Hırvatça rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Hırvatça dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Hırvatça diline kültürel anlamda hakim olan Hırvatça rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Hırvatça rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Hırvatça diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Hırvatça Turist rehberi adayları üniversitelerin Hırvatça turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Hırvatça kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Hırvatça rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Hırvatça rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Hırvatça rehber ile gezilmesi önerilir.

Hırvatça Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Hırvatça rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Hırvatça rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Hırvatça tercüme bürosu olarak alanında uzman Hırvatça rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Hırvatça rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Hırvatça Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Hırvatça Rehber, Hırvatça Rehber Refakati, Hırvatça Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Hırvatça Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840