Hırvatça Vekaletname Çevirisi

Hırvatça Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Hırvatça diline çevirisi;

Hırvatça diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Hırvatça diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Hırvatça diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Hırvatça diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Hırvatçasi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Hırvatça tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Hırvatça konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Hırvatça vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Hırvatça dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Hırvatça vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Hırvatça, Türkçe – Türkçe, Hırvatça vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Hırvatça çevirmen kadrosu ile Hırvatça vekaletname çeviri ve Hırvatça vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Hırvatça Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Hırvatça Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Hırvatça Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Hırvatça Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Hırvatça Vekaletname

Boşanma Yetkili Hırvatça Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Hırvatça Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Hırvatça Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Hırvatça Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Hırvatça İlişkin Vekaletname

Hırvatça diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Hırvatça vekaletname çeviri, Hırvatça vekaletname çeviri, Hırvatça vekaletname çevirisi, Hırvatça vekaletname çevirisi, Hırvatça Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Hırvatça vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Hırvatça Çevirisi;

Türkçe vekaletname Hırvatça yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Hırvatça çevirisi yapılan Vekaletnamenin Hırvatça yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Hırvatça yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840