İbranice Vekaletname Çevirisi

İbranice Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin İbranice diline çevirisi;

İbranice diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden İbranice diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan İbranice diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde İbranice diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin İbranicesi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında İbranice tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

İbranice konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen İbranice vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için İbranice dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman İbranice vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. İbranice, Türkçe – Türkçe, İbranice vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli İbranice çevirmen kadrosu ile İbranice vekaletname çeviri ve İbranice vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

İbranice Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin İbranice Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin İbranice Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel İbranice Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin İbranice Vekaletname

Boşanma Yetkili İbranice Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında İbranice Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından İbranice Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin İbranice Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine İbranice İlişkin Vekaletname

İbranice diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

İbranice vekaletname çeviri, İbranice vekaletname çeviri, İbranice vekaletname çevirisi, İbranice vekaletname çevirisi, İbranice Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe İbranice vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin İbranice Çevirisi;

Türkçe vekaletname İbranice yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. İbranice çevirisi yapılan Vekaletnamenin İbranice yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve İbranice yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840