İngilizce Teknik Tercüme

İngilizce Teknik Tercüme

Teknik İngilizce uzman çevirmenler tarafından düzenlenen İngilizce teknik ve bilimsel içerikli belgelerin İngilizce teknik bilgiye sahip çevirmenler tarafından yapılmasına denir. Başka bir deyişle, özel teknik konuları kapsayan İngilizce metinlerin veya bilimsel ve teknolojik bilgilerin pratik kullanımı ile ilgili belgelerin tercümesidir.

Tercüme bürosu olarak, teknik evraklarınızın İngilizce dilinden Türkçe diline veya Türkçe dilinden İngilizce diline teknik tercümesini gerçekleştiriyoruz. İngilizce teknik metin tercümelerinde anlam tam olarak yansıtılmalıdır. İngilizce teknik metinlerin tercümesi, bu alanda uzmanlaşmış profesyonel İngilizce teknik tercüme yapan kadromuzla gerçekleştirmekteyiz. Bu sebeple İngilizce teknik tercüman ve İngilizce teknik tercümeyapan Çeviri bürosu seçimi oldukça önemli bir konudur.

En önemli konulardan biri, devam eden İngilizce teknik tercüme projelerinizde aynı İngilizce teknik çevirmen kadrosunun görev almasıdır. İngilizce teknik anlamda terim birliği olması açısından, konu ile ilgili daha önceden çalışma araştırmaları yapmış olan bir İngilizce teknik çevirmen ekibinin görev alması her zaman daha iyi sonuçlar vermektedir.

İngilizce Teknik Çevirilerdeuzmanlık alanlarımız;

İngilizce Pnömatik Çevirisi, İngilizce Havacılık Elektroniği Çevirisi, İngilizce Gemi mühendisliği Çevirisi, İngilizce teknik Otomotiv Çevirisi,  İngilizce Patent Çevirisi, İngilizce Yapı ve inşaat teknolojisi Çevirisi, İngilizce Makine mühendisliği Çevirisi, İngilizce Hidrolik Çevirisi, İngilizce Optik araçlar Çevirisi, İngilizce Uzay teknolojileri Çevirisi, İngilizce İnşaat mühendisliği Çevirisi, İngilizce Medikal gereçler ve cihazlar Çevirisi, İngilizce Dijital Görüntüleme Çevirisi, İngilizce Mobil Telefon, cep telefonu Çevirisi, İngilizce Telekomünikasyon Çevirisi, İngilizce Televizyon teknolojisi Çevirisi, İngilizce Nükleer Güç Çevirisi, İngilizce Fen ve Fizik Çevirisi, İngilizce Enerji teknolojileri Çevirisi, İngilizce Elektrik ve elektronik mühendisliği Çevirisi, İngilizce Sıvı Yakıt ve Gaz teknolojileri Çevirisi, İngilizce Su Arıtma sistemleri Çevirisi ve buna benzer birçok İngilizce teknik donanım çevirisi gerektiren İngilizce çevirmen kadromuzla tüm teknik alanlarda hizmet veriyoruz.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840