Kazakça Rehberlik Hizmeti

Kazakça Rehberlik Hizmeti

Kazakça rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Kazakça dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Kazakça diline kültürel anlamda hakim olan Kazakça rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Kazakça rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Kazakça diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Kazakça Turist rehberi adayları üniversitelerin Kazakça turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Kazakça kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Kazakça rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Kazakça rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Kazakça rehber ile gezilmesi önerilir.

Kazakça Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Kazakça rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Kazakça rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Kazakça tercüme bürosu olarak alanında uzman Kazakça rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Kazakça rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Kazakça Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Kazakça Rehber, Kazakça Rehber Refakati, Kazakça Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Kazakça Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840