Latince Vekaletname Çevirisi

Latince Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Latince diline çevirisi;

Latince diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Latince diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Latince diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Latince diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Latincesi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Latince tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Latince konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Latince vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Latince dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Latince vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Latince, Türkçe – Türkçe, Latince vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Latince çevirmen kadrosu ile Latince vekaletname çeviri ve Latince vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Latince Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Latince Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Latince Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Latince Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Latince Vekaletname

Boşanma Yetkili Latince Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Latince Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Latince Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Latince Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Latince İlişkin Vekaletname

Latince diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Latince vekaletname çeviri, Latince vekaletname çeviri, Latince vekaletname çevirisi, Latince vekaletname çevirisi, Latince Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Latince vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Latince Çevirisi;

Türkçe vekaletname Latince yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Latince çevirisi yapılan Vekaletnamenin Latince yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Latince yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840