Macarca Rehberlik Hizmeti

Macarca Rehberlik Hizmeti

Macarca rehber için ihtiyacınız olan her alanda alanında uzman bölgesel hizmet verebilecek Macarca dilinde kendisini kanıtlamış ihtisas mezunu ve Macarca diline kültürel anlamda hakim olan Macarca rehber tercümanlarımız mevcut olup zaman ve yer fark etmeksizin Macarca rehberlerimizden yararlanabilirsiniz.

Türkiye’nin istediğiniz yerinde 1618 sayılı kanun gereği kokartlı profesyonel Macarca diline hakim turist rehberi bulundurulması gerekir. Profesyonel Macarca Turist rehberi adayları üniversitelerin Macarca turizm rehberliği bölümünde veya bakanlığın açtığı Macarca kursta gereken eğitimi aldıktan sonra başarılı olanların kokartlarını bakanlıktan alıp Macarca rehberlik yapmaya başlayabilirler. Bölgesel veya ülke olmak üzere 2 çeşit Macarca rehber vardır. Ayrıca gezilen alan ve o alanın hangi dilde bilgi verildiği hakkında daha kaliteli ve güvenli bilgi almak için Macarca rehber ile gezilmesi önerilir.

Macarca Rehber Seyahat Danışmanı

Uzun yıllardan beri tercüme ve turizm sektöründe uzmanlaşmış Macarca rehber, tercüman ekibimiz tecrübeleri ve çevresel ilişkileri ile size Türkiye’nin her yerinde Macarca rehberlik hizmeti sağlayabilmektedir. Macarca tercüme bürosu olarak alanında uzman Macarca rehberler ile yerli ve yabancı konuklara, kent içi ve kent çevresi turlara hizmet vermekteyiz.

Siz sadece nasıl bir gezi planladığınızı bize iletin, biz kişiye veya gruba özel profesyonel Macarca rehberlik hizmetlerimiz ile sizin yanınızda olalım.

Macarca Rehberlik Hizmet Alanları;

Gideceğiniz Ülkede Macarca Rehber, Macarca Rehber Refakati, Macarca Rehberler, Türkiye’de farklı şehirlerde Macarca Rehberler

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840