Malayca Noter Onaylı Çeviri

Malayca Noter Onaylı Çeviri

Malayca dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. Malayca yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, Malayca noter onaylı çeviri denir.

Malayca Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

Malayca Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

Malayca Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Malayca belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan Malayca çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın Malayca tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği Malayca sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra Malayca diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

Malayca olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek Malayca evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

Malayca evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz Malayca ihale dokümanları, Malayca şartnameler, Malayca diploma, Malayca transkript, Malayca kimlik, Malayca boşanma kararı, Malayca pasaport, Malayca aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için Malayca dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

Malayca resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

Malayca çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de Malayca onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

Malayca Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

Malayca Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, Malayca Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, Malayca Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Malayca Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Malayca Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Malayca Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

Malayca Noter onayını nerede yaptırabilirim?

Malayca bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, Malayca yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Malayca Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, Malayca Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

Malayca evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli Malayca çevirmenler tarafından yapılır. Malayca dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, Malayca yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. Malayca çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman Malayca diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

Malayca Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

Malayca Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve Malayca belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir Malayca belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık Malayca belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir Malayca sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda Malayca çeviri büromuz da takip edebilir.

Malayca Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

Malayca Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Malayca Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, Malayca Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, Malayca Pasaport Çeviri Onay İşlemi, Malayca Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Malayca Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Malayca Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

Malayca Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde Malayca Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, Malayca Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere Malayca dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli Malayca tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür Malayca noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

Malayca noter tasdikli belge, Malayca noter onaylı çeviri, noterden tasdikli Malayca belgeler, Malayca noter onayı, Malayca noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840