Moğolca Pasaport Tercümesi

Moğolca Pasaport Tercümesi

Moğolca dilinde olan pasaportlarınız deneyimli Moğolca çevirmenlerimiz tarafından Türkçe diline veya Moğolca dilinden Türkçe diline tercümesi yapılır ve talep etmeniz durumunda Moğolca – Türkçe pasaport tercümesinin yeminli noter tasdik işlemleri büromuzca yaptırılır.

Moğolca pasaport tercümesi, noter yeminli Moğolca çevirmen tarafından yapılmalı ve yeminli çevirmenin bağlı olduğu tercüme bürosu tarafından onaylanmalıdır. Bu şekilde hazırlanan ve onaylanan Moğolca pasaport tercüme belgesi, resmi kurum ve kuruluşlarda geçerli olur.

Pasaportlarınızın gideceğiniz ülkede Moğolca diline çevirisi istenebilir. İşte bu durumda, pasaportun veya ilgili belgelerin Moğolca tercüme edilmesi işidir. Yurtdışında yaşayan yabancı ülke vatandaşı ile yapılan evlilik için Moğolca pasaportların Türkçeye Tercümesi ve noter onayının yapılması lazımdır.

Moğolca olan pasaportlar ve diğer dosyaların tercümeleri; Moğolca yeminli çevirmenler tarafından yapılır ve Tercüme bürosu tarafından da onaylanır.

Moğolca Noter Onaylı Pasaport Tercümesi:Noter onayı gerektiren Moğolca dilinde pasaport tercümeleriniz anlaşmalı olduğumuz Noter tarafından onay yapılmaktadır.

Moğolca Pasaport Tercümesi Ücretleri:Moğolca pasaport tercümesi fiyatını öğrenmek için Tercüme büromuzla iletişime geçiniz. Moğolca dilinde pasaport tercüme fiyatları yapılacak olan ülkenin kullandığı dile göre değişiklik göstermektedir.

Moğolca dilindeki pasaportunuzu büromuza gelmeden e-posta veya kargo ile  kopyasını göndererek Moğolca tercüme talebinde de bulunabilirsiniz, Moğolca yeminli çevirmenlerimiz pasaportun tercümesini yaptıktan sonra, tercüme büromuzdaki görevli personellerimiz noter onay işlemlerini de takip ederek size hızlı ve problemsiz olarak Moğolca pasaport tercümesi işleminden sonra onay işlemlerinizi de kusursuz bir şekilde tamamlayıp adresinize gönderir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840