Moldovca Vekaletname Çevirisi

Moldovca Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Moldovca diline çevirisi;

Moldovca diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Moldovca diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Moldovca diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Moldovca diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Moldovcasi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Moldovca tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Moldovca konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Moldovca vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Moldovca dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Moldovca vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Moldovca, Türkçe – Türkçe, Moldovca vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Moldovca çevirmen kadrosu ile Moldovca vekaletname çeviri ve Moldovca vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Moldovca Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Moldovca Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Moldovca Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Moldovca Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Moldovca Vekaletname

Boşanma Yetkili Moldovca Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Moldovca Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Moldovca Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Moldovca Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Moldovca İlişkin Vekaletname

Moldovca diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Moldovca vekaletname çeviri, Moldovca vekaletname çeviri, Moldovca vekaletname çevirisi, Moldovca vekaletname çevirisi, Moldovca Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Moldovca vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Moldovca Çevirisi;

Türkçe vekaletname Moldovca yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Moldovca çevirisi yapılan Vekaletnamenin Moldovca yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Moldovca yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840