Norveççe Noter Onaylı Çeviri

Norveççe Noter Onaylı Çeviri

Norveççe dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. Norveççe yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, Norveççe noter onaylı çeviri denir.

Norveççe Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

Norveççe Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

Norveççe Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Norveççe belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan Norveççe çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın Norveççe tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği Norveççe sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra Norveççe diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

Norveççe olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek Norveççe evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

Norveççe evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz Norveççe ihale dokümanları, Norveççe şartnameler, Norveççe diploma, Norveççe transkript, Norveççe kimlik, Norveççe boşanma kararı, Norveççe pasaport, Norveççe aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için Norveççe dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

Norveççe resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

Norveççe çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de Norveççe onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

Norveççe Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

Norveççe Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, Norveççe Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Norveççe Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Norveççe Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Norveççe Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

Norveççe Noter onayını nerede yaptırabilirim?

Norveççe bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, Norveççe yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Norveççe Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, Norveççe Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

Norveççe evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli Norveççe çevirmenler tarafından yapılır. Norveççe dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, Norveççe yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. Norveççe çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman Norveççe diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

Norveççe Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

Norveççe Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve Norveççe belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir Norveççe belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık Norveççe belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir Norveççe sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda Norveççe çeviri büromuz da takip edebilir.

Norveççe Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

Norveççe Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, Norveççe Pasaport Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Norveççe Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

Norveççe Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde Norveççe Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, Norveççe Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere Norveççe dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli Norveççe tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür Norveççe noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

Norveççe noter tasdikli belge, Norveççe noter onaylı çeviri, noterden tasdikli Norveççe belgeler, Norveççe noter onayı, Norveççe noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840