Rumca Vekaletname Çevirisi

Rumca Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Rumca diline çevirisi;

Rumca diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Rumca diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Rumca diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Rumca diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Rumcasi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Rumca tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Rumca konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Rumca vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Rumca dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Rumca vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Rumca, Türkçe – Türkçe, Rumca vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Rumca çevirmen kadrosu ile Rumca vekaletname çeviri ve Rumca vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Rumca Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Rumca Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Rumca Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Rumca Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Rumca Vekaletname

Boşanma Yetkili Rumca Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Rumca Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Rumca Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Rumca Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Rumca İlişkin Vekaletname

Rumca diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Rumca vekaletname çeviri, Rumca vekaletname çeviri, Rumca vekaletname çevirisi, Rumca vekaletname çevirisi, Rumca Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Rumca vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Rumca Çevirisi;

Türkçe vekaletname Rumca yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Rumca çevirisi yapılan Vekaletnamenin Rumca yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Rumca yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840