Urduca Noter Onaylı Çeviri

Urduca Noter Onaylı Çeviri

Urduca dilinden Türkçe diline çevirsini noter onaylı bir şekilde istediğiniz dosyaları, belgeleri, evrakları, dokümanları vereceğiniz makam, kuruluş, kurum, YÖK vb. birçok resmi kuruluşlar resmi onay gerektiren dosyalarda tercüme ve noter onayı istediğinde yapılacak olan işlemdir. Urduca yeminli tercümanlarca çevirisi yapılmış ve noter tarafından tasdiklenmiş belgelere, Urduca noter onaylı çeviri denir.

Urduca Noter Onaylı Tercümede dikkat edilmesi gereken konular şu şekildedir:

Urduca Çevirisi yapılacak belgenin noter onayının gerekli olup olmadığını evrakları teslim edeceğiniz kurum tarafından belirlenmektedir.

Urduca Tercüme fiyatı ve noter ücreti birbirinden ayrı şeylerdir. Bu konuda tarafımızca tercüme bedelleri ve noter ücretlerinin ne kadar tutacağı hususunda bizimle irtibata geçebilirsiniz.

Urduca belgenin tercümesini yapan tercüme firmasının anlaşmalı olduğu ve tercümeyi yapan Urduca çevirmenin yemin zaptı olan noterde belge tasdiklenir, bu anlamda noterler birbirinden bağımsızdır.

• Noter işlemleri yapılır iken evraklarınızın Urduca tercümesiyapılacak olan dosyanın orijinalinin yanınızda bulunması lazımdır.

• Evraklarınızın içerisinde parasal değerlerin geçtiği Urduca sözleşme gibi evraklarda noter onayından önce damga harç vergisinin ödenmesi gerekmektedir. Noter damga harç vergisi yatırıldıktan sonra Urduca diline tercüme edilmiş belgenin onay işlemini sağlayacaktır.

Urduca olan vekaletnamelerin kullanılabilmesi için apostil yapılması gerekmektedir. Aynı şekilde yurtdışına gidecek Urduca evraklarında kullanılabilmesi için Valilik ya da kaymakamlıklarda apostilinin yapılması gerekmektedir.

Urduca evraklar için noter onayı hangi belgelerde gerekmektedir?

Resmi kurumlara vereceğiniz Urduca ihale dokümanları, Urduca şartnameler, Urduca diploma, Urduca transkript, Urduca kimlik, Urduca boşanma kararı, Urduca pasaport, Urduca aile cüzdanı gibi birçok belgede ve uluslararası sözleşmeler için Urduca dilinden Türkçeye noter tasdiki gerekebilir.

Urduca resmi belgelerde Noter onayı neden gereklidir?

Urduca çevirisini yaptırdığınız evrakları verecek olduğunuz makamlar resmi onay istenmesi durumunda yaptırılır. Türkiye’de Urduca onay işlemini gerçekleştirme görevi İçişleri bakanlığı tarafından noterlere verilmiş bulunmaktadır. Bu evraklar ancak noterlerin tasdik işleminden sonra yasalar önünde geçerlilik kazanır.

Urduca Noterden onaylı yemini gerektiren tercüme evraklarından bazıları;

Urduca Uluslararası sözleşme metinlerinin Noterden onaylı yeminli çevirisi, Urduca Mahkeme belgelerinin Noter tarafından onaylı yeminli tercümesi, Urduca Sertifikaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Urduca Anlaşma evraklarının Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Nüfus cüzdanı suretinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Evlilik cüzdanı Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Boşanma belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Vasiyetnamelerin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Akademik derece belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Diplomaların Noterden onaylı yeminli çevirileri, Urduca Evlat edinme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Uyruk değiştirme belgelerinin Noterden onaylı yeminli tercümesi, Urduca Göçmen kimliğinin Noterden onaylı yeminli tercümesi için yeminli ve Noterden onaylı tasdikli tercüme hizmeti verilmektedir.

Urduca Noter onayını nerede yaptırabilirim?

Urduca bir evrakınızın Noter onayını herhangi bir noterde değil, Urduca yeminli tercümanın yemin tutanağını imzaladığı noterde tasdik işlemlerini yaptırabilirsiniz.

Urduca Noter tasdikiolacak bir belge nasıl hazırlanır, Urduca Noter onayı için ayrıca ücret ödemeniz gerekiyor mu?

Urduca evraklarınızın tercümesi, tercüme bürosuna bağlı yeminli Urduca çevirmenler tarafından yapılır. Urduca dilinden Türkçe diline tercümesi yapılmış belge, çeviri bürosu tarafından kaşelenip, Urduca yeminli çevirmen tarafından imzalanır. Alta orijinal belgenin fotokopisi, üste ise tercümesi konularak çift suret olarak hazırlanır. Urduca çevirisi yapılmış iki suretten birisi noterde diğer belge ise müşteride olacak şekilde hazırlanmaktadır. Müşteri, istediği zaman Urduca diline çevrilmiş olan belgeyi noter onayını yaptırabilir ve ilgili notere ayrıca onay bedeli öder.

Urduca Noter Onaylı Çeviri Ücretleri;

Urduca Noter tasdik ücreti, tercüme hizmet bedelinden ayrıdır ve Urduca belgenin içeriğine ve sayfa sayısına göre değişmektedir. Noterler, 2016 yılı için bir sayfa yaklaşık 20 satır oluşan bir Urduca belge için 140,00 TL civarında, yarım sayfalık Urduca belgeye ise 100,00 TL civarında tasdik işlem ücreti alırlar. Örnek olarak yurtdışından alınmış bir Urduca sayfanın tercümesi yapıldıktan sonra onayı için noter tarafından alınan ücret 100,00 ila 140,00 TL civarında olacaktır. Noter onay işlemini, müşterinin isteği doğrultusunda Urduca çeviri büromuz da takip edebilir.

Urduca Noter yeminli tercüme hizmeti verdiğimiz başlıklar;

Urduca Nüfus Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Urduca Nüfus Kayıt Örneği Çeviri Onay İşlemi, Urduca Doğum ve Ölüm Belgeleri Tercüme Tasdik İşlemi, Urduca Pasaport Çeviri Onay İşlemi, Urduca Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Urduca Ehliyet Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Askerlik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Diploma Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Öğrenim Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Kimlik Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Aile Cüzdanı Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Mezuniyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Transkript Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Yeterlilik Belgeleri Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Tapu Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Tapu Kayıtları Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Fatura Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Faaliyet Belgesi Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Kira Sözleşmesi Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Vergi Levhası Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı İmza Sirküleri Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Ticaret Sicil Gazetesi Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Sağlık Raporu Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Muvafakat name Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Onaylı Vekaletname Çeviri Onay İşlemi, Urduca Noter Tasdikli Resmi Dilekçe Çeviri Onay İşlemi

Urduca Noter onayı gerektiren evraklarınızın tercümesinde Urduca Yeminli Tercüme Bürosu olarak çözüm ortağınız olmaya hazırız. Ayrıca, Urduca Çevirileri yapılan evrakların noter tasdik işlem takiplerini, valilik onayı, apostil onayı, dış işleri bakanlığı, ticaret odasından onaylanma gibi işlemlerinizin takibini yapıyoruz.

Mahkemelerde, devlet dairelerinde, Üniversitelerde ve resmi kurumlarda kullanılmak üzere Urduca dilinden Türkçe diline tercüme edilmesi gereken resmi belgelerinizi, alanlarında uzman ve noterden yeminli Urduca tercümanlarımız tarafından tercümesi yapılmaktadır. Bu tür Urduca noter tasdikli tercüme Hizmetleri yasal sorumlulukları bulunur ve kesinlikle doğru yapılmalıdır.

Urduca noter tasdikli belge, Urduca noter onaylı çeviri, noterden tasdikli Urduca belgeler, Urduca noter onayı, Urduca noter yemini

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840