Vietnamca Vekaletname Çevirisi

Vietnamca Vekaletname Çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Vietnamca diline çevirisi;

Vietnamca diline çevrilmiş vekaletname, şahsın, kişinin, firmanın, şirketin başka bir şahsa, firmaya, şirkete belirli hallerde kendi adına işlem yapabilmesi için yazılı olarak noterden yetkilendirme verdiği bir dosyalardır.

Ev, Bina, Arsa, Konut, Taşınmazlarla ilgili işlemler, satış, istimlak, şirket kuruluşu, şahısa göre banka yetkileri, araba ile alakalı işlemler (satış, devir, vb.), Bankalarla alakalı işlemler, Miras intikal ve taksimatı, satış ve devir işlemleri, kiraya verme işlemleri, telefon işlemleri (numara taşınması, devri ile alakalı olan işlemler) gibi bir sürü işlemde sizin veya başka bir firmanın, kişinin adına vekaleten başka bir kişiyi yetkili kıldığınıza dair noterlerde oluşturulmuş Türkçe vekaletleri Türkçeden Vietnamca diline çeviri yapılması ve göndereceğiniz ülkede konuşulan Vietnamca diline çeviri yaptırmanız şart olabilir. Bu sebepten dolayı vekaletnameler münferit, genel ve özel olarak üçe ayrılırlar. Türkiye'deki noterlerde Türkçe oluşturulup yurtdışında kullanılacak olan vekaletnameler noterde tasdik işlemi yapılır dahilinde Vietnamca diline çevirisi yapılır ve tekrar Türkçe orijinal dosyanın üstüne Vekaletnamenin Vietnamcasi konularak resmi kurum ve kuruluşlarda onay işlemi görebilmesi için Noterden tasdiklenir sonrasında Vietnamca tasdiklenen vekaletnamenin apostil işlemleri gerçekleşir ve dosyanın gideceği ülkenin elçiliğinden, konsolosluğundan tasdiklenir.

Vietnamca konuşulan ülkelerden bölgelerden iletilen Vietnamca vekaletnamelerin ülkemizde geçerli sürekliliği olabilmesi için Vietnamca dilinden Türkçeye çevirisi yapıldıktan sonra noterden tasdiklenir ve ülkemiz hudutları içerisinde amacına bağlı olarak kullanılabilir.

Vekaletname konusu ehemmiyetli olduğu için çeviriler uzman Vietnamca vekaletname çevirisi yapan çevirmenler tarafından çevirisi yapılmalıdır. Vietnamca, Türkçe – Türkçe, Vietnamca vekaletname çevirisi yapan uzman tecrübeli Vietnamca çevirmen kadrosu ile Vietnamca vekaletname çeviri ve Vietnamca vekaletname çeviri işlerinizde çeviri büromuzdan hizmet alma hususunda faydalanabilirsiniz.

Vietnamca Vekaletname Türleri

Şahıslara Veraset İntikal İşlemlerine İlişkin Vietnamca Vekaletnamesi

Şahıs veya firmalara Tapuda Yapılacak İşlemlere İlişkin Vietnamca Vekaletname

Şahıslara ve Firmalara verilen Genel Vietnamca Vekaletnamesi

Gayrimenkul Alımına İlişkin Vietnamca Vekaletname

Boşanma Yetkili Vietnamca Vekaletnamesi

Firmalara, Şahıslara İpotek Vermek Hakkında Vietnamca Vekaletname

Şahıs, Firmalar, Şirketler Tarafından Vietnamca Verilecek Vekaletnameler

Şahıslar, Firmalar Şirket Kuruluşu İçin Vietnamca Verilecek Vekaletnameleri

Firmalar, Şahıslar ve Şirket Hisse Devrine Vietnamca İlişkin Vekaletname

Vietnamca diline hazırlanması gereken vekaletname örnekleri

Vietnamca vekaletname çeviri, Vietnamca vekaletname çeviri, Vietnamca vekaletname çevirisi, Vietnamca vekaletname çevirisi, Vietnamca Türkçe vekaletname çeviri, Türkçe Vietnamca vekaletname çevirisi

Türkçe Vekaletnamenin Vietnamca Çevirisi;

Türkçe vekaletname Vietnamca yeminli çevirmenler tarafından birebir çevirisi yapılır. Vietnamca çevirisi yapılan Vekaletnamenin Vietnamca yeminli çeviri, çeviri ehemmiyeti taşıyabilmesi için çeviri kaşemiz imzamız ve Vietnamca yeminli çevirmenin imza onayı gerekmektedir.

 çeviri bürosu

main content banner 1

main content banner 2

Müşteri Hizmetleri

+90 312 354 2840

   +90 543 354 2840